Thomas Di Leva

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Ondaogat.png Det onda ögat observerar denna artikel, men tycker att den är blid och mjäkig. Var vänlig och fyll på mer elakheter, tack! Dogbabylaf-micro.png

Han motiverade det genom att samtidigt sjunga "Vi har bara varandra!" Det var rena oljudet!

~ Gråtande våldtäktsoffer om Thomas Di Leva när hon sökte sig till Jesus och blev ilurad för mycket av "Jesu blod". Uppgiften kommer från en psykologs journal som publicerats av Wikileaks.

Thomas Di Leva, eller Jesus 2 som han också kallas, är en konstant hög musiker och rymdblomma i klänning. Detta beror på hans höga dipsås-halt i blodet. Hans begär går inte att stilla och det kommer i framtiden troligtvis leda till en allt för tidig död.

Uppväxt[redigera]

Thomas Di Leva växte up i nordligaste Norrland i en liten samisk familj. Han bodde med sina 38 familjemedlemmar i en äcklig koja långt inne i Norrlands djupa skogar (exakt plats är ännu okänd). Där skolades han av sin egen far, liksom hans 33 bröder och 2 systrar lärt sig allt det finns att veta om livet (Renskötsel). Både Di Leva och hans 33 bröder blev mobbade och analt våldtagna av deras systrar, detta pågrund utav deras minst sagt animalistiska sexuella läggning. Sedan vid 13 års ålder flyttade han till Stockholm för att där leva i frid och harmoni. Han uppnådde just precis detta då han, efter fem års, upptäckte giftet; dipsås. Han hade det här laget ingen som helst kunskap om dipsåsens giftiga innehåll och han blev omedvetet beroende av det.

Musikkarriär Och Familj[redigera]

En dag gick Thomas Di Leva ut på gatan nedanför sin lägenhet på Östermalm och började frenetiskt sjunga, några musiker passerade då precis förbi och såg direkt att mannen med det långa håret var hög som aldrig tidigare skådat. Då kom musikerna på idén att utnyttja hans sång- och låtskrivarförmåga, då de slapp betala honom eftersom han inte hade någon kontakt med den verkliga världen. Thomas Di Leva har tillsamans med Carola två barn som Thomas Di Leva själv tog på sig att döpa. Mot Carolas vilja döptes deras två barn då till Regnbågsglitter och Rymdblomman, vilket passar dom helt okej med tanke på deras redan problemfyllda uppväxt.