Tintin

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Tintin är en skoputsare från Rövistan. I början av hans karriär angstade han jäkligt mycket men efter att han blev homosexuell blev det bättre. Efter det blev han en känd skoputsare som till och med fått putsa diktatorn av Rövistans stövlar. Nu har han börjat angsta igen eftersom Kapten Haddock inte vill bli hans partner eftersom han har ihop det med Professor Kalkyl. Kalkyl är dock enligt senaste uppgifter intresserad av Tintin.


Personer han putsat skorna på[redigera]

Diktatorn av Rövistan

Josef Stalin

Kapten Haddock (Enligt uppgifter det ögonblicket då han förklarade sin kärlek till Haddock)

Adolf Hitler (Hitler friade det här ögonblicket men Tintin avslog, något han senare ångrat)

Tintin´s morTintins mor gick med på att Tintin skulle få byta namn när han började använda keps. Tintin heter egentligen oskar odenberg men han tyckte att det lät så gay att han bytte till tintin som (i mina öron) låter typ 3 gånger mer gay. Om hennes skor blivit ordentligt putsade vet jag ej.

Bertan[redigera]

En Berta för bästa skoputsare i Rövistan En Berta för snabbaste skoputsningen då han slog sitt eget rekord med 0,00001 sekund från tidigare 41 timmar. En Berta för den senaste uppfinning som han hittat på, en skoputsarmaskin, som han senare förstörde när han höll på att bli av med sitt jobb.