Undulat

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Undulaten är en kråkfågel som härstammar från månen och kom hit för 66 miljoner år sedan. Vad många inte vet är att undulaten är den första alien som människan kommit i kontakt med, i Sverige hävdar man att det var älgen. Namnet säger allt; den är ond och lat. Men varför stavas det med "U" undrar ni. Jo, Steffen Mörgensdotter som namngav denna alien hade svårt med vokaler.

En vanlig undulat på sina dagliga ärenden


Beteende[redigera]

Undulaterna är som sagt onda och lata. De gör allt för att fuska med skatten och vara irriterande. De härmas, skriker, biter, äter upp din mat och stjäl din post. Det sägs att det var på grund av undulaterna som dinosaurierna dog ut. Det var även undulaterna som uppfann svarttaxin. Undulaterna lever i flock eftersom att de då alltid har någon att djävlas med.


Föda[redigera]

Födan består till stor del av kaffe, kakor, cigaretter och en och annan kebab. Ungar blir matade av sina föräldrars kompisar som ibland inte vet ungarnas bästa. Många blir matade med kaffesump, målarfärg och dammråttor. Detta härdar ungarna och ger dem en tuff attityd mot omvärlden. Många blir rasister mot undulater av annan färgsättning än dem själva. Det är som en ond cirkel där varje generation blir jävligare och jävligare.


Undulaternas rike[redigera]

Förutom sin månbas så håller undulaterna till i sitt högkvarter på Samoa (formellt: UNDULATERNAS DEMOKRATISKA FOLKSTYRDA JÄTTEBRA DEMOKRATI AV FOLK REPUBLIKEN SAMOA)(UDFJDAFR) . Undulaterna ockuperade Samoa för tusentals år sedan och tog ön från rebellrörelsen flygande pingviner. Undulaterna har ambassader i ett fåtal länder. Exempel är Sovjet, Jugoslavien, Norge och Nordkorea. Undulaternas president heter sedan tre år tillbaka Peo Polyester och har varit ganska populär sedan han tillträdde. Hans politik går ut på att stjäla kaffebröd, badkar till alla, fröföretag skattebefriade samt sin satsning på rymdforskningen. Många nya lagar har införts under Polyesters tid. Gränsen för körkort har sänkts till tre månader och han tillåter stöld om förövaren har levt ett tufft liv.