Upprepning

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Upprepning

Upprepning är när man säger samma mening två gånger. Upprepning är när man säger samma mening två gånger. Detta brukar ofta ske hos äldre människor, men förekommer ibland hos ungdomar. Detta brukar ofta ske hos äldre människor, men förekommer ibland hos ungdomar.

Historia

Historia

Världens första upprepning kom år 1142 klockan 11:42 när en pensionär frågade om en man kunde säga meningen igen eftersom han inte hörde. Världens första upprepning kom år 1142 klockan 11:42 när en pensionär frågade om en man kunde säga meningen igen eftersom han inte hörde. Sen dess har det blivit allt fler upprepningar. Sen dess har det blivit allt fler upprepningar. I Kina var det strängt förbjudet att upprepa sig från år 1188 till 1954 för att Kinas regering trodde att det skulle leda till färre pensionärer. I Kina var det strängt förbjudet att upprepa sig från år 1188 till 1954 för att Kinas regering trodde att det skulle leda till färre pensionärer.

Återkommande upprepning

Återkommande upprepning

En återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning.