Volvo

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Volvo (även Torslandas Ferrari) är ett världsomspännande företag med ungefär 73 miljoner livegna i ett hundratal länder. Det startades av den fattiga fiskhandlarsonen P.G Silverhammar på 1820-talet i Göteborg. Volvo är med sina arméer av slavarbetare en av världens mest hatade organisationer, bland annat på grund av hur företaget med all önskvärd tydlighet försöker ta över världen genom först och främst bilindustrin, men också omfattande bordellverksamhet och allehanda skumraskaffärer. År 1985 var de med om att skapa Swedish Profits, det svenska storföretag som kommer att äga hela Sveriges näringsliv från år 2010.

Historia[redigera]

Enligt legenden Kom P.G Silverhammars far, C.D Silverhammar, hem blodig efter horbesök och avslutande fylleslag på den lokala pizzerian, till sin sons stora förtret. P.G, då runt 9 år gammal, drämde näven i bordet och yttrade de numera bevingade orden "Menh för fahsicken fader, vahrför tager du icke mig med ut på horjakt?" och stormade ut ur rummet. Som kuriosa brukar nämnas att modern, H.I.V Silverhammar, enligt samtida historieskrivare blev "fuhllständeligt asförbannadh" av hela händelsen och lämnade då enligt obekräftade uppgifter C.D till förmån för hans bror E.K.G Silverhammar.

P.G levde efter denna dramatiska händelse som en nomad, resandes runt jorden ungefär 33.4 varv. Detta var naturligtvis en otrolig bedrift på den här tiden, då största delen av människosläktet fortfarande levde i grottor runt berget Kilimanjaro på det skånska höglandet. När P.G till slut kom hem till Göteborg, efter ungefär 160 år på resande fot, var det 1980-tal i Sverige. P.G skaffade sig med lånade pengar en liten fabrikslokal i norra delen av Göteborg (som på den tiden kallades för Glennopolis) och började tillverka bilar. Silverhammar hade vid det här laget förlåtit sin sedan länge bortgångne far, och döpte företaget till "Vulva" i dennes ära, med tanke på faderns omättliga aptit på kvinnor. Namnet byttes av dyslektiska skäl dock snart ut mot det något mer lättstavade "Volvo". Visste du att volvo är latin för "överskattad"?


Volvo är också kända för att tillverka Bilar åt kommunister, så kallade "socialist containers" även kallad volvo SLÖ40. Volvo SLÖ40 är även känd för att vara delaktig i hjärntvättningen av ungdomar till samhällets botten slam, så kallade "Volvo-raggare". Volvo-raggare är även kända för att våldta, konsumera alkohol och förbruka 3 dosor lös snus per dag. Volvo raggare skall inte blandas ihop med Schvortingar, danska fyllon, fast med en brutalt vidrig, förvriden svenska. Schvortingarnas svenska anses dock inte som svenska, utan danska.


och den här historien sög och borde bannas från hela volvos historia! istället borde en riktig goding som "fiin 740in!" komma in i historien och inte nå jävla skitgubbe från 1800talet (punkt)

Zlatan har ett finger med i spelet.

(note: Biltema)