World Trade Center

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

World Trade Center är två torn som står helt intakta och oskadda än idag i USA. Dessa torn har aldrig någonsin råkat ut från någon attack alls.

År 2001 flög inga plan in och ingen dog alls. Inget hände den elfte september

Attackerna[redigera]

Det är tur att det aldrig varit några attacker mot tornen. Och så tur att dessa attackerna som aldrig skett inte var något gjort från insidan och att då regeringen skulle skylla på terrorister. För vi alla vet ju så självklart att USAs regering och media alltid berättar sanningen!

Det är inte alls så att de någonsin skulle attackera deras egna torn för att få någon dum anledning till att gå in i ett arabiskt land för att kunna stjäla deras resurser. Varför skulle USA som är så fredligt redan från början ens göra något sådant?

Historia[redigera]

Vi vet ju att World Trade Center verkligen representerar ett rättvist samhälle baserat på sanning. Liksom första världskriget där USA inte skickade ut en båt för att bli sprängd av tyskarna. Eller i andra världskriget där som tur är så retade inte USA upp japan så de kunde attackera Pearl Harbor. Eller varför inte Vietnam, som World Trade Center, så var det verkligen ingen bluff med någon båt som inte ens fanns som blev attackerad.

World Trade Center bevisar på att media alltid säger sanningen och hur politiker alltid har rätt. Och CIA och FBI alltid står på folkets sida och inte alls tar deras bevis på saker som inte ens har hänt på något sätt.