Zamen

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Zamen Powerade (bör ej förväxlas med "same"), Homo Zamenius Zamen (latin) är en utrotningshotad art som ofta jobbar på däckverkstad där han sköter däckbyten och övriga arbeten med gummi. Zamen kallas oftast för Günther pga dennes rop "MMMHHMM!!" som ofta hörs i samband med juletider och när denne ska försöka visa sin icke existerande dominans i samhället.

Zamen är oftast smal och det finns ej nu levande tjocka versioner av zamen. Dess kroppsbyggnad är ej speciellt muskulös utan snarare muskellös och kallas därför ofta skämtsamt för Arnold då denne gärna vill efterlikna honom. Senaste forskningen stöder tesen om det som forskaren Göran Pulsåder en gång föreslog under mitten av 1950 -talet om hur Zamen Powerade föds i äggliknande former men som istället för vatten innehåller uran och kärnkraftsavfall. Detta ger upphov till Zamens halvdryga skämt som ofta fälls i krogmiljöer där han oftast klantar sig inför människohonor som samen känner en stark attraktion till men som sällan ger några resultat i form av parning.

Parning

Zamens parning går ut på att sticka ett finger på honarten och sedan äta upp snoret. I detta snor finns ägg som gör att samen bildar ett barn i magen, alltså är det i hanen som same barnet växer.

Zamen och Människan

Det är går en del diskussioner angående hurvida Zamen är kapabel att para sig med en människo hona. Eftersom Zamen aldrig lyckas ligga med människor så vet man därför inte heller om dessa kan få barn ihop. Mycket tyder dock på att det eventuella barnet skulle se ut som en tjack skadad pingvin som doppats i en påse grus.

Zamen World Tour 2005

År 2005 åkte den kände Zame Poweraden Eliat Gnuggsten på en stor världsturné där denne visade sina genetalier för publiken som blev svårt chockad över den 2 cm korta penisen som Zamen hade. Detta var dock inte det enda Gnuggsten gjorde, utan han spelade också gitarr med en halv prickig korv som plektrum.


Zamen och annabola

Zamen har många gånger provat olika testosteron preparat för att kunna bli stor som Arnold Schwartznegger. Detta verkar dock inte funka på Zamen och får därför leva med sin smala kroppsbyggnad.

Art info

Artnamn: Zamen Powerade

På latin: Homo Zamenius Zamen

Vikt: 60-65 kg

Livslängd: Längsta nu levande Zame är 200 år.

Föda: Amfetamin och stenar.

Antal: Runt 40 - 100 nu levande.

Favorit drog: Amfetamin och Ketamin.