Skillnad mellan versioner av "Användare:Kritisk Pingvin"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Rad 1: Rad 1:
  +
== Kritisk Pingvin på Psyklopedin ==
'''''Jag är Kritisk Pingvin''''', administratör här på psyklopedin. Jag tar bort skräpartiklar men skapar även en hel del bra artiklar själv. Artiklar som jag kläckt är bland annat [[Kattsand]], [[Norbagge]] och [[Anssi Koivuranta]]. Om du önskar att någon ska blockeras eller önskar någon annan åtgärd? Klicka in på [[Psyklopedin:Besväran av ålfärder]]. Önskar du att något skräp ska tas bort så är det [[Psyklopedin:SR]] som gäller. Just nu kan du även nominera artiklar för att bli [[Psyklopedin:Psyklopedin's bästa artikel 2009!]].
 
   
 
'''''Jag är Kritisk Pingvin''''', administratör här på psyklopedin. Jag tar bort skräpartiklar men skapar även en hel del bra artiklar själv. Artiklar som jag kläckt är bland annat [[Kattsand]], [[Norbagge]] och [[Anssi Koivuranta]]. Om du önskar att någon ska blockeras eller önskar någon annan åtgärd? Klicka in på [[Psyklopedin:Besväran av ålfärder]]. Önskar du att något skräp ska tas bort så är det [[Psyklopedin:SR]] som gäller. Just nu kan du även nominera artiklar för att bli [[Psyklopedin:Psyklopedin's bästa artikel 2009!]]. Kan säga att jag regelbundet kollar efter marionetter eller trollkonton till olika problemanvändare, så som [[PSY:Apmänniska|apmänniskan]] [[Användare:208.77.19.50|208.77.19.50]]. Även [[Användare:212.247.11.156]] (som är känd som Loka Lök på wikipedia och som gärna bidrar med klotter men främst en massa förvilling och kränkningar) kan få sig en koll ibland.
kritisk pingvin är ochså väldigt känd för att vara kanin hatare, och ofta hittas han sk "peeking" lite här och var. mycket ofta på toaletter, och lokaler där det för tillfället säljs uran till [[[[angered]]sbor]] vid upptäckt blir han ofta tuggad på, eftersom han är en pingvin och innehåller mycket väte. förklaring till det sista hittar du om du psykar [[isbitar]]
 
  +
  +
== Jag i verkligheten ==
  +
 
kritisk pingvin väldigt känd för att vara kaninhatare, och ofta hittas han sk "peeking" lite här och var. mycket ofta på toaletter, och lokaler där det för tillfället säljs uran till [[angered|angeredsbor]] vid upptäckt blir han ofta tuggad på, eftersom han är en pingvin och innehåller mycket väte. Förklaring till det sista hittar du om du psykar [[isbitar]]. Kritisk Pingvin lär också vara den enda som gillar [[Kattsand]].

Versionen från 28 maj 2009 kl. 18.15

Kritisk Pingvin på Psyklopedin

Jag är Kritisk Pingvin, administratör här på psyklopedin. Jag tar bort skräpartiklar men skapar även en hel del bra artiklar själv. Artiklar som jag kläckt är bland annat Kattsand, Norbagge och Anssi Koivuranta. Om du önskar att någon ska blockeras eller önskar någon annan åtgärd? Klicka in på Psyklopedin:Besväran av ålfärder. Önskar du att något skräp ska tas bort så är det Psyklopedin:SR som gäller. Just nu kan du även nominera artiklar för att bli Psyklopedin:Psyklopedin's bästa artikel 2009!. Kan säga att jag regelbundet kollar efter marionetter eller trollkonton till olika problemanvändare, så som apmänniskan 208.77.19.50. Även Användare:212.247.11.156 (som är känd som Loka Lök på wikipedia och som gärna bidrar med klotter men främst en massa förvilling och kränkningar) kan få sig en koll ibland.

Jag i verkligheten

kritisk pingvin väldigt känd för att vara kaninhatare, och ofta hittas han sk "peeking" lite här och var. mycket ofta på toaletter, och lokaler där det för tillfället säljs uran till angeredsbor vid upptäckt blir han ofta tuggad på, eftersom han är en pingvin och innehåller mycket väte. Förklaring till det sista hittar du om du psykar isbitar. Kritisk Pingvin lär också vara den enda som gillar Kattsand.