Användardiskussion:Kokosnöt

Från Psyklopedin
Version från den 26 maj 2020 kl. 13.34 av Kritisk Pingvin (diskussion | bidrag) (Kritisk Pingvin flyttade sidan Användardiskussion:Hampelurum till Användardiskussion:Kokosnöt: Flyttade automatiskt sidan när namnet byttes på användaren "Hampelurum" till "Kokosnöt")
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Hej! Det är bra att du skapar artiklar och är produktiv. Den om kokos tyckte jag till och med var så rolig så jag anmälde den till artikeltävlingen. Men, skrik inte med stora bokstäver och rada inte upp texten utan skriv en löpande text istället. Den här sidan Psyklopedin:Hjälp och de sidor radas upp längst ner på hjälpsidan kan vara till hjälp. Kom ihåg att det fortfarande är en encyklopedi även fast det är en skämtencyklopedi. Och välkommen hit, förresten! Kritisk Pingvin 6 april 2009 kl. 11.34 (UTC)

Vart tog du vägen? Jag saknar dina bidrag. Kritisk Pingvin 29 april 2009 kl. 19.36 (UTC)

Ursäkta för att jag var borta ett tag! Jag har haft en del att göra och man fick ingen respons på senare tid. Det är mycket roligare att skriva artiklar tillsammans. Hampelurum 1 maj 2009

Ja, det är mycket roligare att skriva medans någon annan är aktiv. Aktivitet är något som svenska Psyklopedin tycks sakna. Tittar man på tex polska så är det editeringar nästan vartenda minut ifrån olika användare. Här är det bara några få, Det är du, jag, Smidde, Svinhund, Canis pecus, Skalbagge och några IP nummer som är aktiva och produktiva. Tyvärr finns det ju också förmodligen fler klottrare än oseriösa användare så att det blir ganska mycket klotterrensning. Kritisk Pingvin 1 maj 2009 kl. 09.45 (UTC)

Tack för bra artiklar[redigera]

Hej, Hampelurum, tack för bra artiklar på senaste tiden. Min dator har varit paj i några dagar så jag har inte kunnat vara aktiv. Mycket bra artiklar har du skrivit som sagt. Dock så skulle språkförgreningsdelen i artikeln om Språk behövas fixas till eftersom den är lite svår att förstå i nuvarande form. Kritisk Pingvin 8 maj 2009 kl. 22.01 (UTC)

Man tackar och bockar /Hampelurum 10 maj 2009 kl. 05.24 (UTC)

Admin[redigera]

På grund av dina fina bidrag till Psyklopedin, kombinerat med enorm inaktivitet på sidan så har jag utsett dig till administratör. Det enda du behöver göra är att radera skitartiklar, hålla efter idioter och blockera vid behov. Lycka till! Kritisk Pingvin 3 juli 2010 kl. 13.08 (UTC)

Tips för psyknyheter[redigera]

Användare:Svinhund/Vafalls Svinhund 7 juli 2010 kl. 21.27 (UTC)

Hedra August Strundbergs minne[redigera]

Hej! I och med att det är 100 år sedan August Strindberg dog och det uppmärksammas på många ställen och borde även göras här på Psyklopedin. Jag föreslår då någon sorts artikeltävling. Jag kommer att posta det här på andra admins sidor också.

Med förhoppningar om ett stort jippo. --Ruotsalainen (diskussion) 27 februari 2012 kl. 16.11 (UTC)