Användardiskussion:Ykmail

Från Psyklopedin
Version från den 2 februari 2010 kl. 06.57 av Ykmail (diskussion | bidrag) (→‎Greve af Psyklopedin)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Hej! Om du kollar här så ser du att det finns minst 20 redigeringar gjorda av dig. Istället för att spara varenda liten ändring kan du skriva allt på en gång, så slipper den där sidan fyllas med totalt onödiga uppdateringar. Tips: använd "förhandsgranska". Kcaadbe 29 februari 2008 kl. 20.43 (UTC)

redigering är ett mås-te[redigera]

Nämen så roligt det finns nån sk administratör som äntligen reagerar på mina förba... förhastade uppdateringar här i psyklopedin! Gjorde allt med flit för att kolla om det är liv här eller inte. Är med i motsvarande pedier på andra språk o undrade om det överhuvudtaget finns ngt som helst liv i denna psyklopedianska portal. Lovar att uppföra mig i fortsättningen o tackar så innerligt att mina sidor inte blivit ratade än så länge. --YK 29 februari 2008 kl. 22.36 (UTC)


Mozart[redigera]

Jag skrev artikeln om Mozart till en annan uncyclopedisk portal tidigare i år. Sen blev det översatt med tiden. Helst skulle jag vilja se att andra som eventellt ändrar eller fyller på med ngt gör det med god smak och inte ältar sig i tvivelaktigeter som pedofiler eller annat under bältet.

En speciell hälsning till Suresh: håll nivån hög och låt bli rucka på namnet Theophilus som du ersatte med ngt sämre. --YK 26 juni 2008 kl. 23.24 (UTC)

Greve af Psyklopedin[redigera]

Enväldigt, och med hänvisning till Psyklopedin:Psyklopedins bästa artikel 2010 utser jag dig till Greve af Psyklopedin. Se [[1]] och utvald artikel. Skål och lycka till! Svinhund 1 februari 2010 kl. 17.06 (UTC)

Adlighetens välsignelse[redigera]

Med bävan och fromhet bemöter jag denna stoora äära att ha blivit slagen till ridd grevéosthyvel. Stor del av äran tillhör naturligtvis Modde som skrev sin musik bara för jag skulle kunna att kunna vinna i denna tävling.

ykmail