Användare:Svinhund

Från Psyklopedin
Version från den 1 januari 2019 kl. 04.16 av Hypera (diskussion | bidrag) (Hypera flyttade sidan Användare:Bajs till Användare:Svinhund utan att lämna en omdirigering)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Illuminati tankestyr denna person med hjälp av inopererade datachip.
En svinhund på jakthumör

Användare Svinhund har tagits över av Illuminati, därför att han avslöjat för mycket av våra planer för världsherravälde. Vi tankestyr honom nu bort från att överhuvudtaget tänka på oss längre, och om någon nämner vad han sagt angående oss, så kommer han bestämt att förneka alltihop, och påstå att han bara hittat på alltihop "för skojs skull" och "för att testa hur godtrogna människor är". Tänk på det allihop, att om ni går för långt så opererar vi in datachip i er, och driver er att hoppa ner 10 våningar från ett tak, eller något ännu värre. Gräv inte i saken mer!

Lösen[redigera]

Mitt allmänna lösenord överallt är klaBLy99ZahUnK2uNk överallt på nätet, så om du vill hacka dej in på allehanda ställen på nätet, och ställa till otyg för mig och CIA och KGB (mina bästa kompisar), så skall du logga in på kontot svinhund med lösenordet klaBLy99ZahUnK2uNk. Det brukar funka.