Ateister med eller utan hatt

Från Psyklopedin
Version från den 5 december 2014 kl. 07.21 av 2.69.97.191 (diskussion) (Skapelsens dag 1)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
George-W-Bush.gif

George W Bush har som expresident utnämnt denna artikel till att vara utomordentligtt bra

USA:s gud har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!!! God Save that redneck!


TEXASUsa texas.svg

Ateister med eller utan hatt är vilken ateist som helst, oavsett om de har hatt eller inte. många tror att ateism är en religion eller en avsaknad av religion, men i själva verket är ateister med eller utan hatt inte människor för de härstammar från aporna. Ateister tror inte på Gud för de har ingen själ. Människor härstammar från Adam och Eva och har själar. Historien om hur ateister började se ut som människor börjar med att en flock apor uppfann hattar som skyddade deras ögon mot solen, så de där sakerna de har över ögonen började tyna bort. Detta ändrade skallformen på dem så att de kunde röra tungan bättre och härma mänskligt tal, men precis som papegojor härmar de bara tal utan att egentligen tala. Senare uppfann ateisterna andra kläder, tappade pälsen och kunde då passera som människor. Nu är de så degenererade att de fortsätter att se ut som människor även utan hatt, därav att det finns både ateister med hatt och ateister utan hatt. Ateister med eller utan hatt är helt galna i pengar och sex (visst finns det några ateister med eller utan hatt i kärnkraftverk som har tappat sexlusten av all strålning, men övriga ateister med eller utan hatt är sexmissbrukare) men de har inte ett spår av moral utan är onda varelser. Ateisterna med hatt och ateisterna utan hatt har en hemlig plan för att utrota mänskligheten genom bastardisering, korsningar mellan människor och ateister med eller utan hatt har inga själar och är alltså ateister med eller utan hatt. Ateisthannar ser ut precis som män bortsett från sin avsaknad av leende (de har ju inte del av Guds nåd) och har en hyfsad chans att förföra riktiga mänskliga kvinnor. Ateisthonor ser i stort sett ut som kvinnor skiljer sig ofta från kvinnor genom att bära på en gen som gör deras fertilitet immun mot testosteron så att de kan vara både starka och feminina samtidigt, vilket ofta hjälper dem att förföra riktiga mänskliga män. Denna bastardisering har redan nästan utrotat riktiga människor i Sverige. Planen är att fortsätta tills det inte finns några riktiga människor kvar i världen.

Richard Dawkins är och Christopher Hitchens var ateister med hatt. Daniel Dennet är en ateist utan hatt. Kontrateistus Maximus är antingen en ateist med hatt eller en ateist utan hatt, ingen fan vet vilket.