Bot

Från Psyklopedin
Version från den 14 september 2015 kl. 07.05 av 66.102.9.110 (diskussion)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
MrE.jpg
Stop hand.png "JA' TYCK' SYNN' OM IDIOT'N SOM INT' FIX' 'N HÄR SK'T'N!" Stop hand.png
Någon, hjälp den här idiotiska sidan genom att skriva om den.
Och se till att den dricker sin mjölk också. Endast då kan den komma med i A-Laget.


Bot är ett slags husdjur. Som kan köpas någonstnas på Internet eller i en datoraffär som har det på datorn. Botar är drobot så blir det bot. Botar är utsprungligen från robotar det är deras utsprung. Bot är ett litet farligt djur. Dock har de mystifika förmågor som övergår till det dödliga. Till exempel, de kan skada en hårt, åka upp i analen, kasta ut dej och dess magiska krafter kan bryta sig in i forumlekarna. Botar brukar tala botiska från vad är ännu osäkert. Dock vet man att en av dessa botar har fått viss berömmelse som ex. boten Anna. Kända botar som brukar vakta kanaler i IRC är Boten L och Boten Q. Bot brukar förknippas med båt eller robot.

Mat[redigera]

Bot brukar äta trådar, möss, sladdar, spamkakor och forum. De jagar genom att använda sig sköld. Den brukar stå bakom en ruta och fånga sin mat. När en bot kommer ut från datorn kan den äta andra djur. Botar är ganska farliga. De skickar ut blixtar för att jaga mat. Ibland fäller de också fram sin weiner (ja deras kuk)och slår ihjäl det lilla oskyldiga djuret. Många personer har en slags fetish för det här och brukar runka när de ser det.

Utseende[redigera]

Bot kan se olika ut. Man vet inte hur den ser ut, och det finns många misstolkningar. Men man vet än så länge inte hur boten Anna ser ut, men förmodligen som en människa, men de har vassa tänder och klor. Man vet ej om botar kan gå på fyra eller två ben.

Karriärer[redigera]

Det en del botar som är kända som är musiker, skådespelare, moderatorer och adminner. En av de är, t. ex. Boten Anna är en av dom botarna som 2006 fick sin publicitet genom att Basshunter satt och skrålade fyllevisor med sin synth på IRC. Det visade sig dock att Anna inte var en bot, så hon räknas egentligen inte. Hon är ingen människa för att hon är ett djur som Basshunter har som husdjur. Hon äter spammare så man ska akta sig för att spamma.

Se även[redigera]