Skillnad mellan versioner av "Dansbandica"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
(Ny sida: '''Dansbandica''' är det mest framgångsrika dansbandet genom tiderna. Det är ett sidprojekt av Metallicas sångare James Hetfield. ===Diskografi=== * (1997) [[Don't Forget ...)
 
 
(8 mellanliggande versioner av 4 användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
'''Dansbandica''' är det mest framgångsrika [[dansband]]et genom tiderna.
+
'''Dansbandica''' är ett legendariskt [[Helvetet|amerikanskt]] [[dansband]].
Det är ett sidprojekt av [[Metallica]]s sångare [[James Hetfield]].
 
   
  +
==Diskografi==
 
===Diskografi===
+
===Album===
 
* (1997) [[Don't Forget 'bout the Dance]]
 
* (1997) [[Don't Forget 'bout the Dance]]
 
* (1999) [[Ballroom of Love]]
 
* (1999) [[Ballroom of Love]]
* (2005) [[Something Beatiful]]
+
* (2005) [[Something Beautiful]]
 
* (2007) [[Stalin ist Mustasch]]
 
* (2007) [[Stalin ist Mustasch]]
   
===Första uppställning===
+
==Första uppställning==
* [[James Hetfield]]: Sång, banjo<br/>[[Dave Mustaine|Dave Mustang]]: Gitarr<br/>[[Bög Rock]]: Bas<br/>[[Görab Persson]]: Trummor
+
* [[James Hetfield]]: Sång, banjo<br/>[[Dave Mustaine|Dave Mustang]]: Gitarr<br/>[[Bög Rock]]: Bas<br/>[[Göran Persson]]: Trummor
  +
  +
[[Kategori:Dansband]]
  +
[[Kategori:Thrashdansband]]
  +
[[Kategori:Stalin]]
  +
[[Kategori:Håriga saker som inte lägger ägg]]
  +
[[Kategori:Håriga saker som lägger ägg]]
  +
[[Kategori:Din MAMMA!]]

Nuvarande version från 1 juli 2012 kl. 20.56

Dansbandica är ett legendariskt amerikanskt dansband.

Diskografi[redigera]

Album[redigera]

Första uppställning[redigera]