Skillnad mellan versioner av "Djur"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
(Skapade sidan med 'Ett djur är en levande varelse som måste äta för att inte dö. Inga djur är kreativa. Det smartaste landdjuret är en hund, kanske därför som den är populär. Viss...')
 
 
Rad 1: Rad 1:
Ett djur är en levande varelse som måste äta för att inte dö. Inga djur är kreativa. Det smartaste landdjuret är en [[hund]], kanske därför som den är populär. Vissa djur är utrotningshotade. Djur ska kunna förflytta sig själv, annars är det en klump med äckel eller en [[växt]]. Djur [[bajs]]ar eller kissar. Djur behöver syre. Det största djuret som är vanligt och gillas av människor är en [[häst]]. Djur skapades av [[Gud]], men vissa skapades av galna [[forskare]].
+
Ett djur är en levande varelse som måste pissa för att inte dö. Inga djur är kreativa. Det smartaste landdjuret är en [[hund]], kanske därför som den är populär. Vissa djur är utrotningshotade. Djur ska kunna förflytta sig själv, annars är det en klump med äckel eller en [[växt]]. Djur [[bajs]]ar eller kissar. Djur behöver syre. Det största djuret som är vanligt och gillas av människor är en [[häst]]. Djur skapades av [[Gud]], men vissa skapades av galna [[forskare]].

Nuvarande version från 7 september 2015 kl. 09.07

Ett djur är en levande varelse som måste pissa för att inte dö. Inga djur är kreativa. Det smartaste landdjuret är en hund, kanske därför som den är populär. Vissa djur är utrotningshotade. Djur ska kunna förflytta sig själv, annars är det en klump med äckel eller en växt. Djur bajsar eller kissar. Djur behöver syre. Det största djuret som är vanligt och gillas av människor är en häst. Djur skapades av Gud, men vissa skapades av galna forskare.