Fascister i Central Park

Från Psyklopedin
Version från den 14 juli 2010 kl. 11.09 av CartoonistHenning (diskussion | bidrag) (flyttade Fascister i central park till Fascister i Central Park)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNG


Fascister har länge utfört hemliga bekämpningsoperationer från central parks trädtoppar där de bor i sina trähus. Det pågår en ständig kamp mot den ryska marinbataljonen som gömmer sig i den största av central parks sjöar. Fascisterna åker dagligen ut med sin slagkryssare i sjön och släpper sjunkbomber mot marinbataljonen som till största del består av ubåtar som styrs och kommenderas av kapten Haddock från TinTin. Invånarna i staden kan ibland höra höga explosioner och se kaskader av vatten som slungas upp i luften till följd av sjunkbomberna. Dock är de flesta invånarna i New York alldeles för höga av avgaser för att märka slagkryssaren som är större än själva sjön.

Slagkryssaren har ännu inte upptäckts av regeringen.

Marinbataljonen[redigera]

Den ryska marinbataljonen har länge opererat från central parks största sjö. Syftet med detta är att spionera på USA, och samt att utrota de sista fascisterna. Då och då flyger ett irakiskt lastplan (byggt av rostiga oljefat och kamelhud) förbi och släpper ner förnödenheter bestående av tysk korv och vodka, och kenyaner som de kan göra smörolja av som är till motorerna.

Fascisterna[redigera]

Fascisterna har byggt en hel metropol i central parks trädtoppar, där uppifrån försöker de hålla ryssarna i schack genom att då och då skjuta en och annan kryssnings missil rakt ner i sjön, samt att sjunkbomba sjön med sin enorma slagkryssare. Fascisterna experimenterar också med människor (oftast oskyldiga joggare som fastnar i fascisternas strategiskt utplacerade hängsnaror) för att försöka skapa en kackerlacks-människo-hybrid, alltså en människa kombinerad med en kackerlacka. Detta för att överleva det atombombskrig som nalkas enligt profetiorna. (terminator filmerna)


Ku Klux Klanarna[redigera]

Vad har nu Ku Klux Klanarna att göra med detta? En av fascisterna är numera Ku Klux klanledare som utför sataniska ritualer från toppen av Lyktstolpe nummer 34. Han har tidigare försökt störta hela New York genom att sända ett TV-program som konverterade ALLA utom fascisterna och ryssarna, till Ku Klux Klanare, där de sedan tågade genom New York mot central park med: Gongonger, facklor, och högafflar. Medan de tågade dit mässade de, slog på gongonger för varje steg de tog efter 10 sekunders mässande, och tände eld på svarta människor bundna vid kors. Samtidigt ritades det automatiskt upp ett enormt brinnande satanist tecken i parken, som sedan rämnade och lämnade ett hål till helvetet. Alla Ku Klux Klanare gick sedan en och en och kastade sig ner i hålet, därefter dök ryska skydivers ner i hålet och utlöste sina fallskärmar som omedelbart brann upp. Japan släppte även ner en och annan tomat. Efter denna bisarra händelse är New York en tom stad, och helvetet är Ku Klux Klans hemliga (HEMLIGA!) bas.