Redigerar Humanism

Hoppa till navigering Hoppa till sök

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Redigeringen kan göras ogjord. Var god och kontrollera jämförelsen nedan för att bekräfta att detta är vad du avser att göra, och spara sedan ändringarna nedan för att göra redigeringen ogjord.

Nuvarande version Din text
Rad 1: Rad 1:
 
Humanism är det samma som orättvisa, för humanism betyder att man ska få begå hur många brott som helst utan att bli bestraffade för det.
 
Humanism är det samma som orättvisa, för humanism betyder att man ska få begå hur många brott som helst utan att bli bestraffade för det.
 
[[Kontrateistus Maximus]] påpekar att ordet "orättvisa" som i ojämn fördelning inte alls är något naturligt motsatsord till "rättvisa" som i bestraffning. Hen (ingen vet personens [[kön]]) påpekar även att tanken att begå brott bara för att man får det är en produkt av ett straffsamhälle och alltså inte skulle finnas utan straff. Samt att ordet "brott" definieras som något förbjudet, så begreppet "tillåtet brott" är en självmotsägelse.
 

Observera att alla bidrag till Psyklopedin är att betrakta som utgivna under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Psyklopedin:Upphovsrätt för detaljer). Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)

UnData-entiteter som används på denna sida