Skillnad mellan versioner av "Ica"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Rad 2: Rad 2:
   
 
==Stig och Familjen==
 
==Stig och Familjen==
Ica grundades 1964 av [[Kejsare Stig]] i Staden [[Ica(stad)|Ica]], han sitter fortfarande vid makten, just nu är det oklart vem som ska bli arvinge, [[Ulf]], [[Cindy]] eller [[Sebastian]]? Ingen vet riktigt. Stig har äntligen hittat sin lilla övermäktiga svärson och han kallas för [[Praktikanten Jerry]]. Det sägs att Jerry har Förpackat 1000 varor på 0,63 sekunder!!!!! Jerry spelar också [[Clark Kent]] i [[Smallville]]. Många säger att Jerry har dödat sin mamma Solbritt Von Heiding med en smörkniv som han gjort på träslöjden.
+
Ica grundades 1964 av [[Kejsare Stig]] i Staden [[Ica(stad)|Ica]], han sitter fortfarande vid makten, just nu är det oklart vem som ska bli arvinge, [[Ulf]], [[Cindy]] eller [[Sebastian]]? Ingen vet riktigt. Stig har äntligen hittat sin lilla övermäktiga svärson och han kallas för [[Ica-Jerry|Praktikanten Jerry]]. Det sägs att Jerry har Förpackat 1000 varor på 0,63 sekunder!!!!! Jerry spelar också [[Clark Kent]] i [[Smallville]]. Många säger att Jerry har dödat sin mamma Solbritt Von Heiding med en smörkniv som han gjort på träslöjden.
   
 
==Falska påståenden==
 
==Falska påståenden==

Versionen från 20 november 2009 kl. 22.20

Ica, även känt som Rymdimperiet är ett ondskefullt imperium, för närvarande lokaliserade i Sverige. Deras värsta konkurrenter är Lidl, men som tur är, så är det bara dumma personer som köper från Lidl.

Stig och Familjen

Ica grundades 1964 av Kejsare Stig i Staden Ica, han sitter fortfarande vid makten, just nu är det oklart vem som ska bli arvinge, Ulf, Cindy eller Sebastian? Ingen vet riktigt. Stig har äntligen hittat sin lilla övermäktiga svärson och han kallas för Praktikanten Jerry. Det sägs att Jerry har Förpackat 1000 varor på 0,63 sekunder!!!!! Jerry spelar också Clark Kent i Smallville. Många säger att Jerry har dödat sin mamma Solbritt Von Heiding med en smörkniv som han gjort på träslöjden.

Falska påståenden

Vissa påstår att Ica är en livsmedelsaffär, men de är helt enkelt inte på vår, Rebellernas sida eller så har de som vanligt blivit hjärntvättade av Wikipedia.

Bert Karlssons ingripande

1997 köpte Bert Karlsson halva Ica, utan Stigs vetskap, men Stig lyckades köpa tillbaka det 2004.

Aktuellt

2007 kom Ica med i AktuelltKatarina Bergström tyckte att Ica hade gått för långt när de vägrade sälja tvål till såna som lyssnade på Black metal, den allsmäktige Dead tog då självmord i protest mot Ica. De som tror att han tog självmord 1991 har lyssnat för mycket på Christer Sjögren.

Byte av namn

Ica heter inte Ica längre, numera heter det Evil Corporation of Stig, eller kort och gott ICA.