Indiana Jones

Från Psyklopedin
Version från den 29 oktober 2010 kl. 22.04 av CartoonistHenning (diskussion | bidrag) (flyttade Indiana jones till Indiana Jones)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Indiana Jones är son till Pocahontas och John Smith, vilket tydligt kan ses på hans afrikanska ansiktsdrag. Jones var länge en hårdporrikon i och med att han skapade och medverkade i flera hårdporrfilmer, vilka samtliga har vunnit en Osborn för bästa improviserade manus. På senare tid har Jones även gjort sig ökänd för ett flertal attentat mot den Atlantiska ambassaden i Turkmänistan.

De tidiga åren och karrären: Jones pappa försvann spårlöst 1398 när Jones bara var 3 månader gammal. Troligtvis gömde han sig för att slippa betala underhållsbidrag, men jag ska be att få återkomma så fort jag har svar... Med en mamma som reste Jorden runt för att ligga med alla möjliga apmäktiga snubbar förstod Jones tidigt att vägen till makt och pengar gick genom analen. Därför sökte han till Folkknullskolan där han 1420 gick ut med högsta betyg. Därefter inledde han snabbt porrfilmskarriären med filmen Jakten på den försvunna prakten, om du förstår vad jag menar...

Filmen blev en braksuccé, och likaså de två uppföljarna. men när han bestämde sig för att göra en fjärde film, Kristallglödballens like, brakade hans karriär ihop och han tvingades avsäga sig sina mänskliga och omänskliga rättigheter för att inte bli våldtagen av statens våldtäktsman.

Idag är Indiana Jones pensionär och alla kända exemplar av hans filmer har blivit brända på bål, men man kan fortfarande hitta ett och annat undangömt exemplar om man gräver djupt i analen på honom.

Gjord på Paint... Fan vad bra jag är