Kommunist

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Kommunist är en person som bor i eller utanför en kommun, alternativt på Pluto, och är anhängare av ideologin kommunism grundad av Karl Knark 2475. Kommunisternas åsikter står för det inte ska finnas religon vill bomba religösa Byggnader. Komunnister förespråkar vänsterpolitik. Att inte vara kommunist är därför svårt.

Kommunistens ståndtaganden

En kommunist står för bl.a Jämnstäldighet (som att tycka, vara, ha saker lika), byggnadertotalitär anarki, Mer socailism, mänsklig ojämnställdhet, fri marknad samt utrotning av blåvalen. De vill även ta bort polisen från samhället eftersom de flesta poliser (enligt dem) är facister/nazister/rasister som helt enkelt bara slår kommunister, och detta är HMF... tycker dom De tycker även att staten skall stå för allt, och då menar jag allt. Individen har inget somhelst ansvar för vad denne tar sig för. Eventuella brottslingar skall talas tillrätta, med sänkt fängelsestraff som följd.

Kommunistens liv

En kommunist blir till när han lärt sig titeln på den heliga skriften Das Kapital. Det finns inget krav att ha läst längre än till sidan 3 i förordet till boken. De mest berömda kommunister har sällan passerat sidan 300, t.ex. Fidel Castros kunskaper om Das Kapital slutar just på sidan 309, vilket torde vara rekordet bland de kommunistiska ledarna. Stalin somnade redan på sidan 28, och kompenserade detta genom att skriva sin egen Readers Diggest version på fyra sidor som sammanfattar just dessa 28 sidor. Genom att läsa sidan 64 kan en kommunist bli sexuellt uppeggad och om denne råkar träffa en annan kommunist, som också läst sidan 64, ljuv musik kan uppstå när dessa tu brister ut i Internationallen. Är det inte två hannar eller honor kan det vara bra att veta att befruktningstiden är 3 år och den vanligaste parningsperioden är 17:35. Honans befruktningsperiod kallas "Röd vecka".

En kommunist behöver i genomsnitt 25 dl vodka per dag för att överleva.

Kommunister som inte längre vill vara kommunister skickas till Gull-Ag. Där blir de agade och gullade med om vartannat tills de varken vet ut eller in längre. Efter 7,3 års förvisning kan de återvända till det kommunistiska samhället, men får bara ta jobb som telefonförsäljare eller managementkonsulter.

Kommunister och Sverige

Ca 34 % av Sverige befolkning är kommunister och de flesta bor i den norra delen av landet och alla skriver i wikipedia. Många ungdomar (helst i nedre ton-åren) blir medlemmar i någon trevlig kommunistisk grupp, eftersom dom tycker det är väldigt fräckt. Det är ju alltid fräckt att vara "alternativ". Speciellt när du på köpet får demonstrera och slåss med högerpolitik-grupper. De mest framgångsrika alternativkommunistungdomarna är bisexuella, fjunskäggiga, går omkring i transversitutstyrsel och har scensex med mattvättmaskiner och mattpiskor. Genom att använda kondom, vigdt vatten och vitlök kan man förhindra spridning av kommunism i Sverige.

Kommmunister och Finland

Sedan Matti Vanhanen började äta Brieost är det olagligt att vara kommunist i Finland. Straffet för att vara kommunist är 3 euro i böter och utvisning till Jean Pierres Barnträdgård i Skatteparadiset.

Kommunister och Sovjetfinland

-Alldeles riktigt!


Kommunistens matvanor

En riktig kommunist äter bara surkål, kokta rödbetor och grovt barkhaltigt bröd. Till varje måltid dricker han 250 ml hembränd vodka. De flesta kommunister röker sovjetiska eller DDR-tillverkade papyroser (cigaretter) gjorda av en blandning av kogödsel och torkade brännässlor.