Skillnad mellan versioner av "Lund"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
 
(16 mellanliggande versioner av 6 användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
  +
Lund är den främsta och bästa staden i hela [[Skåne Län]], men det är skitdyrt att bo där. Lund är något förstörd och förpestad av det närliggande [[Malmö]], som kan liknas vid en humanitär katastrof. I Lund bor det i huvudsak överklass och akademiker i Malmö de med något mindre klass, arbetare och udda folk.
  +
Frånsett det höga kostnadsläget och den allmänna mentala förstörelsen utifrån, så är Lund den enda plats man kan bo på i regionen, utan helt överrumplas av malmöiter.
  +
Lund är som en grön intellektuell oas i en bister öken av okunnighet.
  +
Det finns en anledning till att TV-programmet heter "[[Fråga Lund]]", ingen skulle respektera ett program som heter "Fråga Malmö", eller ännu värre "Fråga Eslöv".
  +
Lund är även en episk stad, där alla gamers kommer från. Alla lundabors framtida mål är att dominera hela världen med sin episka kunskap om allt.
   
== Lund äger
 
liksom skåne län ==
 
   
 
== Historien hur Lund blev till ==
   
  +
Lund är en urgammal stad, har funnits över 1100 år. Allt var väl, tills svenskarna kom och hade ihjäl halva stadens befolkning. Den svenska ockupationsmakten lade först ner universitetet som var grundat av danskarna flera hundra år tidigare år 1080 och grundade ett nytt år 1666 (lägg märke till siffrorna "[[666]]" kallat odjurets eller svenskarnas tal).
  +
Man gjorde så för att få Uppsala universitet äldre på pappret.
  +
Staden är också känd för sina horder av PK-folk som inget hellre vill än att Lund ska bli en kopia av slummen i Malmö eller Landskrona. ’’din mamamaaaa är kuk’’
   
  +
[[Valspråk]]: Lund är som Köpenhamn men mindre.
== Historien hur Lund blev till ==
 
  +
  +
==Knark==
  +
Knarklangare, huvudsakligen kirins från [[Rosengård]] skickar knark till lundborna genom ett system. Langarna skaffar drogerna, sedan ringer dom upp en budfirma att åka till Lund med knarket. Så småningom, efter typ 1000 rigningar av olika langare som tävlar, får invånarna sitt knark när [[abstinens]]en kommer. Vanligaste knarket är [[dunderhonung]] och [[LSD]].
   
  +
== Värt att veta ==
Lund är en gammal stad, har funnits över hundra år faktiskt. Tillsammans med Sorc kom Trickster hit till Lund ungefär för hundra år sen och brutalt dödade alla gods (Lund var en del av den mest fruktade godlands) och fick en massa loot, men när de hade dödat gudarna spawnades en [[Grand Sphinx]], och så uppfanns public tomben. När de hade i flera dagar varit nere i [[Tomb of the Ancients]] kom de till sist till Nut, Bes och Geb, för att spola fram lite fick de en massa loot. Sen startade de Folkrepupliken av Lund, även känt som Lund. De startade Lunds Universitet också, där man lär sig hur man skaffar den bästa looten och hur man kör en class med klass.
 
  +
* Lund ligger 18km från [[Malmö]], men... det mentala avståndet är jordens omkrets minus 18km.
  +
* Lundaborna betraktar majoriteten av malmöborna som okunniga och efterblivna bybor.
  +
* Lund ligger på [[Lundaslätten]], med utsikt mot Malmö (om inte den smutsiga röken och ångorna döljer eländet).
  +
<br>
  +
{{Bra}}
  +
<br>
  +
[[Kategori:Sverige]]
  +
[[Kategori:Städer]]
  +
[[Kategori:Lund]]
  +
[[Kategori:Skåne]]

Nuvarande version från 8 februari 2021 kl. 07.01

Lund är den främsta och bästa staden i hela Skåne Län, men det är skitdyrt att bo där. Lund är något förstörd och förpestad av det närliggande Malmö, som kan liknas vid en humanitär katastrof. I Lund bor det i huvudsak överklass och akademiker i Malmö de med något mindre klass, arbetare och udda folk. Frånsett det höga kostnadsläget och den allmänna mentala förstörelsen utifrån, så är Lund den enda plats man kan bo på i regionen, utan helt överrumplas av malmöiter. Lund är som en grön intellektuell oas i en bister öken av okunnighet. Det finns en anledning till att TV-programmet heter "Fråga Lund", ingen skulle respektera ett program som heter "Fråga Malmö", eller ännu värre "Fråga Eslöv". Lund är även en episk stad, där alla gamers kommer från. Alla lundabors framtida mål är att dominera hela världen med sin episka kunskap om allt.


Historien hur Lund blev till[redigera]

Lund är en urgammal stad, har funnits över 1100 år. Allt var väl, tills svenskarna kom och hade ihjäl halva stadens befolkning. Den svenska ockupationsmakten lade först ner universitetet som var grundat av danskarna flera hundra år tidigare år 1080 och grundade ett nytt år 1666 (lägg märke till siffrorna "666" kallat odjurets eller svenskarnas tal). Man gjorde så för att få Uppsala universitet äldre på pappret. Staden är också känd för sina horder av PK-folk som inget hellre vill än att Lund ska bli en kopia av slummen i Malmö eller Landskrona. ’’din mamamaaaa är kuk’’

Valspråk: Lund är som Köpenhamn men mindre.

Knark[redigera]

Knarklangare, huvudsakligen kirins från Rosengård skickar knark till lundborna genom ett system. Langarna skaffar drogerna, sedan ringer dom upp en budfirma att åka till Lund med knarket. Så småningom, efter typ 1000 rigningar av olika langare som tävlar, får invånarna sitt knark när abstinensen kommer. Vanligaste knarket är dunderhonung och LSD.

Värt att veta[redigera]

  • Lund ligger 18km från Malmö, men... det mentala avståndet är jordens omkrets minus 18km.
  • Lundaborna betraktar majoriteten av malmöborna som okunniga och efterblivna bybor.
  • Lund ligger på Lundaslätten, med utsikt mot Malmö (om inte den smutsiga röken och ångorna döljer eländet).