Redigerar Mörgenland

Hoppa till navigering Hoppa till sök

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Redigeringen kan göras ogjord. Var god och kontrollera jämförelsen nedan för att bekräfta att detta är vad du avser att göra, och spara sedan ändringarna nedan för att göra redigeringen ogjord.

Nuvarande version Din text
Rad 52: Rad 52:
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}
 
== Mörgenland ==
 
 
Mörgenland är en planet som är bredvid Jupiter. Många personer vet inte att det finns någon planet i vårt solsystem som heter Mörgenland. Mörgenland ser nästan likadan ut som Jupiter. Mörgenland är mellan planeterna Jupiter och Neptunus.
 
 
== Historia ==
 
 
Mörgenland koloniserades år 1213 av ett folkslag från Uranus. Detta folk kallas Glurbher. Världens alla forskare och vetenskapsmän har nekat Glurbhernas existens i hundratals år. Glurbherna är folkslag som har högt utvecklad teknologi. Man säger att Glurbherna är 10 000 år före oss i utvecklingen. År 1232 satte de upp en intergalaktisk stenkyddsprojektor som gör planeten Mörgenland osynlig. Tack vare de högenergi stenar som finns på Mörgenlands yta kunde de genera tillräckligt mycket kraft för att skapa en sköld runt planet som gjorde Mörgenland osynlig. Glurbhernas ledare Schrulgheim tog över planet med en stark viljestyrka och ett högt antal grodyngel. Glurbherna levde i krig med jättemyrslokar i hundratals år. Fast år 1782 belägrades planeten av hämndlystna miljöaktivister. Den här gruppen av miljöaktivister/hippieterrorister är kända för att ha ockuperat Christiania och de som hade en stor trästock där 1 miljon trädkramare samlades för att lyssna på ostämda gitarrer och röka gräs.
 

Observera att alla bidrag till Psyklopedin är att betrakta som utgivna under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Psyklopedin:Upphovsrätt för detaljer). Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)