MSN

Från Psyklopedin
Version från den 18 december 2009 kl. 23.01 av Groovy (diskussion | bidrag) (Skapade sidan med '== MSN == MSN är ett ställe som ligger i Kungsträdgården i stockholm. Där samlas alla slags typer av människor, fast de vanligaste är fjortisar med silikonbröst. De trä...')
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

MSN

MSN är ett ställe som ligger i Kungsträdgården i stockholm. Där samlas alla slags typer av människor, fast de vanligaste är fjortisar med silikonbröst. De träffas i en gammal fuktskadad bunker som bl.a. Adolf Hitler sägs ha användt. De flesta kommer dit för att byta pokémon kort och röka marijuana.


Historia

MSN grundades 30 februari 1967 där utbrända kommunister samlades för att ha sexuella upplevelser med det de kunde få tag i. På den tiden fanns inte dildos, så de var tvugna att använda bl.a. toaborstar, matskedar, vinylskivor, rektaltermometrar och varma bajskorvar. År 1975 kom en radikal förändring, polisen gjorde en stor razzia, där de grep MSN:s ordförande Olof Palme. De lyckades beslagta 1500 kg hasch och 56 gram skumtomtar som han hade gömt i arslet. MSN låg nere i 3 år. Men helt plötsligt fick en gammal medlem organisationen, nämligen Göran Persson, ett brev från skattemyndigheten. Han skulle bli vräkt om han inte betalade för alla fettsugningar genom åren. Göran var tvungen att göra något. Han startade upp MSN igen, nu som ett drogfritt evenemang. På första träffen berätttade han att de skulle samla in pengar genom att starta en insamling. De lyckades få ihop ungefär 500 000 kr. Men under insamlingens gång hann Göran åter bli fet. Som kompensation för pengarna han var skyldig gav han de 560 000 kg rent fläsk, sin han själv "odlat" fram. Med de pengarna som kom fram köpte smuglade han i hemlighet falsktryckta pokémonkort som han sålde dyrt till de lättlurade barnen på gatan. Den traditionen finns änn idag kvar.Övrigt

MSN står för Min Stora Nunna.