Margot Wallström

Från Psyklopedin
Version från den 1 februari 2021 kl. 05.46 av 207.189.202.53 (diskussion)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
MrE.jpg Mr E. gör tummen ner för denna artikel, då den inte gör sig lustig, utan bara gnäller. Lägg till något sköj, så kanske artikeln har en chans att överleva!

”Hon är inte att lita på, världsmästare i wienerbrödsätning, det är ju jag!”

~ Göran Persson om Margot

”Hon var inte lesbisk som hon påstod.”

~ Efva Attling om Margot

”Nog för att jag töjde på sanningen, men man måste ju veta begränsningarna.”

~ Hitler om Margot
Personen är en RIKSHÄXA, Allmänheten Varnas
Nationalhelgonet Göran Persson skyddar oss ifrån lögnerskor. Eller så är det Cinder Glow.

Margot Wallström är en svensk förrädare och mytoman. Redan som barn gjorde hon sig känd genom att ljuga för folk - rätt upp i ansiktet på dem. Genom ett finslipad lögnteknik kom hon att göra sig en snabb karriär inom politiken. Margot lyckades ljuga sig till en ministerpost redan 1988. Genom att hävda att hon var en mycket bättre vattenskidåkare än Mona Sahlin lyckades hon förskansa sig posten som civilminister i Ingvar Carlssons regering.

Lögnerna skulle dock inte sluta där. Inför EU-omröstningen 1994 lyckades hon lura svenska folket att gå med. Hennes starkaste argument för att gå med i EU var att vi skulle få mycket fler polska håRor i Sverige, ett löfte som aldrig infriades. Istället har antalet polska håror minskat.

Vår landsfader Göran Persson såg efter bara två år i samma regering igenom Margots lögnaktiga fasad och landsförvisade Margot till utlandet. Margot har sedan dess inte vågat sätta sin fot i Sverige. Precis som Voldemort undviker Hogwart p.g.a. Dumbledore, undviker Margot Sverige p.g.a. landsfadern Göran Persson. SÄPO har låtit meddela att vårt bästa försvar mot mytomaner som Margot ÄR vår älskade landsfadern Persson.

Göran Person utsåg Margot till landsförrädare, efter att hon på ett hånfullt och ignorant sätt har sålt ut Sverige till EU. Efter Göran Perssons sorgliga och tragiska avgång har det dock rycktas om att denna landsförrädare ska ta över Göran Persson-partiet. Dock lyckades den framgångsrika Göran Persson sätta stopp för planerna och istället kom den Toblerone-ätande bruttan till partiets undsättning.

I Bryssel lyckades Margot ljuga sig fram till vice Ordförande, en post som gjorde det möjligt att vilseleda hela Europas befolkning. Den europeiska befolkningen som inte var van vid lögnaktiga politiker trodde blint på Margots ord. Om man frågar européer ute i Europa kommer man få olika svar kring vem Margot Wallström är: Exempel: "Vem är Margot Wallström?" "Hon är...":

  • Tyskland: ...världsrekordhållaren i tyngdlyftning
  • Frankrike: ...modeskaparen med eget klädesmärke, typ H&M, M för Margot!
  • Vatikanstaten: ...vårt största och bästa helgon!
  • Sovjetunionen: ...hon är ett hot mot kommunismen och Göran Persson!
  • Lavora: ”...är hon den där militärkirin som bombade en kyrka i söndags?”

Sedan 2010 kommer Wallström förpesta FN med sina lögner. Den stackars kinesen tror att han har anställt världens bästa redskapsgymnast, men vi vet alla att Margot aldrig har hållt på med redskapsgymnastik, åter igen lögner.