Maria Arnholm

Från Psyklopedin
Version från den 22 oktober 2018 kl. 10.44 av Hypera (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Maria Arnholm är Sveriges Jämställdhetsminister i regeringen Reinfeldt II där hon är folkpartist. Arnholm är övertygad feminist.


Arnholms politiska tankar.[redigera]

Maria Arnholm ser sig själv som en liberal feminist. Arnholm's främsta metoder för att nå framgång är kvotering , åsiktsregistering och regleringar mot demokratin. Arnholm menar att alla Sverigedemokrater hatar kvinnor och det enda sättet man kan förhindra SD's politiska framväxt är genom tvångssterilisering då deras värderingar in är tillräckligt liberala.

Maria Arnholm är bosatt i det etniskt homogena Partille men förespråkar mångkultur mer än någon annan hon tycker det är "exotiskt" med importerade våldtäcktsmän från Somalia. Det gynnar mångfalden menar Arnholm.


Kopplingar till F!.[redigera]

Arnholm är chefsinfiltratör hos F! och har med framgång fått Reinfeldts regering till att anta en mer feministiskt inriktad politik.


Det stora krogbråket i Visby 2013.[redigera]

Arnholm hamnade i bråk med oliksinnade kvinnor från kristdemokraterna. Det helade började med lite svordomar men eskalerade till att Arnholm drog en hemmagjord shiv som hon snidat fram från en beslagen dildo med klitorisvibrator. Kristdemokraterna drog fram varsin blåslampa och var nära att döda Arnholm tyvärr hann inkvoterade poliser komma till platsen då blev Arnholm såpass upphetsad att hon fick en orgasm och senare svimmade av.