Midgård

Från Psyklopedin
Version från den 28 februari 2021 kl. 11.16 av Amina Landmina (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Midgård är en kontinent som är fasansfullt lik Europa kartmässigt, fastän befolkningen där är helt annorlunda från den européiska. Befolkningen i denna kontinent består till stor del av orcher,kirins, alver, dvärgar, hober, människor och protoss. Det finns även mindre varelser, men den enda som förtjänar att nämnas här är drake.'

Historia[redigera]

Midgård upptäcktes för första gången år 1983 av Jesper kolma och hans polare, som under deras världsturné trodde att de hade kommit till månen. Efter ett tag visade det sig att det inte var månen, eftersom det fanns en massa särskilda varelser där som inte finns på månen. Man bestämde sig då för att kalla den nya kontinenten för Midgård, eftersom en idiot höll på att bygga en gård i mitten av den.

Efter ett tag började kolonier byggas på kontinenten, och till slut började nationer växa fram. Den största var Mordor, som styrdes av Sauron. Mordor började snabbt utveckla kärnvapen utan anledning, och började förbereda ett anfall mot en utav de andra stora nationerna, Gondor. Detta gick inte så bra, och Sauron fick gömma sig i några år. Under denna period började handeln ta vid liv och Midgård började bli ett livfullt ställe. Detta skulle dock inte vara länge.

Saurons återkomst[redigera]

Efter att ha gömt sig på Hawaii i några år tog han tåget hem och började rusta upp igen för invasionen av midgårds lokala ICA-lager.

Områden i Midgård[redigera]

Se även[redigera]