Nazism

Från Psyklopedin
Version från den 8 februari 2021 kl. 19.41 av Amina Landmina (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Nazism kan betyda litet olika saker.

Nazism betydelse 1[redigera]

Nazism är att misstänka invandrare. Nazism verkar ha en mening att bevara biologisk mångfald i mänskligheten för att inte exempelvis etniska icke muslimska Svenskar ska dö ut, för det vore tråkigt. Nazister bryr sig inte om utlandet, men skyddar sitt eget land till varje pris, därför är sådana lättare att anställa som soldater. Nazister är ofta dåliga. Nazism är ofta förknippat med rasbiologi. Nazister vill absolut inte bli koloniserade. Nazister är bra på det sättet att de står upp för sitt land, men de har ofta fördomar. Kända nazister:

Nazism betydelse 2[redigera]

Nazismen är en religion som grundades av Nazisterna år 1940. i nazismen så trodde man på Hitler. man fick bara tro på Hitler om man var tysk. Tyskarna var som mest galna i Hitler år 1943 då man började tillverka leksaker, godis, och andra Hitler-märkta varor. det fanns också andra dumma människor som ville vara precis lika dum som Hitler tex Adolf, Jesus, och Jultomten. Nazismen gick huvudsakligen ut på att sprida glädje i sitt land.

Nazism 3[redigera]

Mickelina Röv har en crush på judinnan Fern Flare. Mickelina vet inte detta,än.

Bald-monkey.gif Den här artikeln verkar vara litet väl snaggad. Om kynnet faller på må läsaren lägga till tillägg som piffar upp innehållet.