Ninjutsu

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.

Ninjutsu är en sport som Inuiterna på Grönland började utöva 1734.

Regler

Den enda regeln är att man inte får döda varandra utan att matchen har pågått ett dygn först. Och man får inte lämna ringen under några omständigheter. Förutom då man måste gå på toa, fast det går ju att skita i ringen, och kasta skiten på motståndaren så att han eller hen dör av utmattning.

Planen

Planen består av en ring med en diameter 50 meter. Trampar man utanför ringen så för man elchock på 1000 wolt. Dör man då förlorara man matchen.

Moves

Den mest kända moven är när man kan greppa runt den andras hals när denne sitter ner. Då knäcker man nacken på motståndaren och spottar på dennes könsorgan. Och sedan stoppar hans genitalier i örat.

Publik och galor

Sporten är en av dom största i världen. Den finns representerad i enorma galor i USA. Där vinnarna vinner flera miljarder apelsiner och bananer. Oftast är det också flera miljoner människor i publiken. Publiken får inte heller lämna sin stol föräns matchen är klar. gör dom det blir dom kallblodigt avrättade av vakterna som är utrustade med slangbellor Sporten är även en officiell os för dopade gren. Då alla som utöver denna sport är dopade.

Kampen och dödandet

Efter en av kämparna har dött så är det sed att vinnaren måste äta upp förlorarens inälvör lite likt Hanibal Lecter. Sen så hyllas vinnaren av hela världen och han får bli med i den hemliga sekten som bevarar hemligheten om att Martin Timell egentligen är Asexuell.