Skillnad mellan versioner av "Olympiska spelen"

Hoppa till navigering Hoppa till sök
(fixar till lite)
Doping är förbjudet i OS. Om man dopar sig så blir man diskvalfiserad och priset blir från taget och Man istället tävla i OS för dopade istället eller börja på en nya sport eller avsluta sin sport kariär.
 
Vid [[OS]] [[19241890]] förekom den värsta dopingskandalen, nästan alla dopade sig exempeö på doping skandaler är att sportarna sprang åt fel håll, de snubblade mycket, kastade spjuten nästan på puplikerna, Det blev för mycke självmål på lagsporterna och massa andra doping skandaler. Det blev bara fem priser godkända en guld, två silver, två brons och resten blev fråntagna p.g.a doping. Efter det planerade de att starta [[OS för dopade]] [[p.g.a]] alla dopingskandaler. Då röstades det '''ja''' på internationella olympiska kommitténs möte i Grekland. Nu hoppades man slippa dopade i OS, då de dopade fick ett eget OS.
 
=== OS för dopade drar igång ===
[[19851895]] hölls första [[OS för dopade]] i [[Olympia]] i [[Grekland]]. Då fanns det bara 14 grenar. Under [[1900-talet]] kom togs fler och fler grenar upp på programmet. [[1910]] förekom även en dopingskandal i [[OS för handikappade]]. [[1914]] kom [[OS för dopade handikappade]].
 
== Nya grenar ==