Psykiatri

Från Psyklopedin
Version från den 5 december 2014 kl. 14.31 av 37.250.12.250 (diskussion) (Förvirringsknep)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Psykiatri är en galen religion som syftar till mänsklighetens förintelse på ett väldigt lukrativt sätt.

Historia[redigera]

Psykiatri kommer ursprungligen från kristendomens lära om arvsynd (den där sagan om två människor som pallade äpplen på en talande orms inrådan, trots att samma saga säger att endast människor kunde prata). Senare övergick psykiatrin till evolutionspsykologi, men självmotsägelserna är snarlika (evolutionspsykologer säger "själviska gener" istället för "Guds förbannelse" men det är samma skitsnack om "människor är födda dåliga men har ändå ett fritt val", även om evolutionspsykologerna byter ut Jesus mot staten, och synen på djur är också lika självmotsägande som skapelseberättelsens orm).

Propagandaknep[redigera]

Ett av psykiatrins största propagandaknep, påståendet att påståendeom om att någon "inte kan rå för sina handlingar" skulle vara ett "försvar", är också taget direkt från kristendomen. Varför någon tror på det propagandaknepet är dock oklart, resultatet av handlingen är ju ändå detsamma. Detta visar att psykiatrin delar kristendomens mål att förinta världen genom att tvinga människor att låtsas att de "inte kan rå för" sina handlingar.

Ett annat av psykiatrins favoritdebattknep är påståendet att den skulle vara "vetenskapligt bevisad". Psykiaterna hänvisar till hjärnscanningar men struntar i att hjärnskrynklarna helt enkelt kan använda propagandaknepet ovan till att tvinga de flesta "patienter" att bete sig "hjärnskadat" och att det finns vissa symptomfria personer med hjärnskador. Psykiaterna hänvisar till DNA-studier och tvillingstudier, men struntar i att det kan vara små detaljer i exempelvis utseende eller lukt som går i arv och blir föremål för kulturellt formade stereotyper underblåsta av samma propagandaknep om att "inte kunna rå för". Psykiaterna hänvisar till att shizofreni finns hos 1% av befolkningen i hela världen, men struntar i att genetisk variation är mycket lättförändrad med avel och inavel, att olika gruppstorlekar och religionsförföljelsegrader bör ha gynnat olika andelar sektledare och att psykiatrins propagandaknep har nått alla kulturer som inte är för isolerade för att ens kunna nås av de etikbundna antropologerna inom de närmaste åren.

Förvirringsknep[redigera]

Psykologin/psykiatrin använder en massa språkliga förvirringsknep för att slingra sig undan kritik genom att ordmärka kritiken. Ett av knepen är just att prata som om psykologi och psykiatri var helt olika saker. Det är som om kyrkan skulle prata om prästerskap och biskopskap som två helt olika saker utan att ha något ord för kristendomen som sådan (och då inte heller för sig själv som institution, "kyrkan").

Ett annat knep är allt ordklyveri om stämplar. Psykiaterna skiljer mellan "normal variation", "ovanlig normal variation", "psykiska funktionsnedsättningar", "psykiska sjukdomar" och så vidare, allt för att dölja att alla stämplarna är delar av samma stämpleri. För att lägga till ännu mer förvirring skiljer de mellan "psykiskt sjuka som inte kan rå för sina handlingar" och "psykiskt sjuka som kan rå för sina handlingar", och mellan "psykiskt sjuka som ska låsas in" och "psykiskt sjuka som får släppas ut" och så vidare och så vidare och så vidare och så v...................................

Pengar[redigera]

Psykiaterna påstår att psykiatrins intresse för pengar bara skulle bero på enskilda psykiatrikers psykiskt sjuka pengaintresse, och att det skulle gå att åtgärda genom att avskeda just de psykiaterna. Men det stämmer inte alls, i verkligheten hade psykiatri inte ens kunnat finnas utan pengar.

Psykiatrins största inkomstkälla är piller. Genom att ha tillstånd från staten att sälja droger har psykiatrin blivit världens mäktigaste drogmaffia.

Kontinuerligt låtsaskrig[redigera]

Psykiaterna påstår att scientologerna skulle bekämpa psykiatrin, men sanningen är att psykiatrin valde att muta scientologerna till att låtsas kriga mot psykiatrin. Syftet var och är att scientologin var och är mycket knäpp, och psykiatrin ville och vill gärna att antipsykiatrin ska tas över inifrån av sådana idioter. Detta för att psykiatrin ska kunna dölja sin egen knäpphet genom att ljuga sig till ett sken av att vara det enda alternativet till något ännu knäppare (precis som Hitler påstod sig vara enda alternativet till Stalin).