Shiva

Från Psyklopedin
Version från den 19 februari 2021 kl. 18.16 av Amina Landmina (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”När jag hör Shiva tänker jag på smör.”

~ Göran Persson om Shiva

”Jag spammar Shiva i GTA!”

~ Pumpkin Smoke om Shiva
float

Shiva är en mycket mäktig gud med många anhängare som brukar göra den svartsjuke Jahve grön av avund, något som tros vara en av huvudanledningarna till varför Jahve tvingas hävda att Shiva inte finns. Shiva själv är grön, vilket orsakas av att han äter gift och absorberar allt illamående i huden. Han har en frissa som en käring från 1600-talet under barocken, full av puder och löss, men Shivas hår är i stället alldeles ren och ganska helig och sprutar en vit vätska i en båge bakåt, vi tror att det är mjölk, eftersom alternativet vill vi inte ens överväga. Inte heller tror vi att en så helig hårfrissa kan innehålla löss, om något så äter den i stället löss.

Han sitter ganska näck på en fäll av tiger, tigern själv är avlivad och återfödd som en giraff någonstans. Eftersom det vore oanständigt är han delvis klädd i en päls av zuglyx, ett rovdjur som är så grundligt utrotat att ingen vet var de fanns, och inte heller om det var ett kattdjur eller hunddjur eller något annat, och de flesta vet inte ens att det har funnits zuglyxer.

Natur[redigera]

Shiva är liksom alltet, världssjälen varav alla andra s.k. gudar, exvis Jahve, bara är avatarer, och det spelar liksom ingen roll hur uppblåsta, annangudsförnekande och svartsjuka dessa gudar är, eftersom de ändå inte kan komma med något mer imposant med att vara en ynka avatar av Shiva.

Magiska krafter[redigera]

Shivas standardmagi 1A[redigera]

Man offrar, gärna blommor, kryddor, gräs och kanske litet läppstift och små barbiedockor, på en liten uppåtstående trubbig rund pelare, en s.k. lingam, som alla, shivatroende hinduer(Pumpkin Smoke kallade en sådan sak för ”dicken”) samt hånskrattande materialistiska västerlänningar, tror är en liten penis men som egentligen, i själva verket är ett litet snällt huvud som liksom tittar på en. Där sjunger man sånger som ingen dj*kel begriper, men som blidkar Shiva, så att man får magiska krafter, och löser upp sin själ i Shiva-själen litet grand. Man stryker sig också med tre streck aska på pannan för att visa sin hängivenhet. Genom detta förfarande får man förmågan att titta runt hörn, man får förmågan att lättare höra gnagare och husbock gnaga sönder husen, och man får ko-kraft, vilket innebär att man kan böla som en ko. Den f*baskade tönt till materialistisk västerlänning som tycker att dessa magiska förmågor inte är mycket att ha, skall akta sig dj*kligt noga, för rätt som det är dör man och blir återfödd till ett litet kvalster som sitter på ett bladlus som mjölkas av en myra, något som bland hinduer anses mycket patetiskt, det är därför de brukar stå och peka på bladlöss och hångarva som fan.

Strålaeldmedögonenmagi[redigera]

Strålaeldmedögonenmagi får man genom att titta på solen i tre år. När man är klar med detta, är man visserligen helt blind, men blir man förbaskad på något man ser(hur fan ska man kunna det om man är helt blind men okej), kan man stråla eld med ögonen mot detta förgrymmade händelseförlopp, och man kan då få alla deltagare, alla deltagande objekt och själva händelsen att fatta eld i en så intensiv värme att själva atomerna förångas och försvinner. Därmed kan man lätt förgöra sådana händelser och personer som irriterar en.

Magisk arm[redigera]

Genom att sitta med armen upplyftad i exvis 10 år, så kan man ge armen sådan styrka att man kan böja 10 meter tjocka balkar av stål så lätt som om de vore ståltråd. Man gör en politisk gest, exempelvis en nazistisk hailning, eller reser näven som en kommunist, och sedan står man med armen uppe i 10 år och får sedan Shivas magiska arm. Armen och handen förtvinar på kuppen, så att man inte kan använda den, men man kan sedan använda armen som en antenn för att sända ut elektromagnetisk strålning som är så kraftig att man kan kröka stål, förändra jordens magnetfält och levitera.

Magisk sållhud[redigera]

Genom att sticka hål på sin hud på 10000000 ställen – man kallas nu fakir – kan man förvandla huden till ett såll, med hjälp av vilket man kan skaffa sig mat på ovanliga vis, exempelvis genom att ligga och bluppa i vatten som blommar av alger. Man intar då alger genom huden, upptar algernas klorofyll och blir grön och kan i stället för att äta filmjölk och dricka risvin ligga och sola sig mätt på stranden och hånskratta åt knullande bladlöss på den lille ”dicken”.

Telefonnumret[redigera]

Hemligt men Fågeln Roger säger att telefonnumret är 42 1337. Vilket det är!