Slemsvampar

Från Psyklopedin
Version från den 7 april 2012 kl. 21.41 av 90.224.88.146 (diskussion) (→‎Historia)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Slemsvampar, Hare krishna, är den yttersta högerns mest fruktade sjukdom. Man kan komma i kontakt med slemsvampar överallt i naturen, men mest på ICA, eller City Gross samt skopunkten mfl. Ingen människa har någonsin kommit i kontakt med Hare Krishna, men det sägs att Adolf Hitler en gång smittade sin mormors far med dessa. Gåsar är den mest fruktade formen av slemsvamp, och bara Allram Eest har fått den. En annan individ som har fått slemsvamp är Mona Sahlin.

Historia[redigera]

Slemsvampen kom till efter en misslyckad färjetransport i Mellanöstern under tidigt 450-tal då Lars Winnerbäck sprang runt i sina trosor jagandes Will Wunderbaum. Efter att trosorna kommit i kontakt med en låda i den innersta delen av färjans motor så bildades svavelsyra samt mjölk (som för övrigt är en råvara), och när Lars Winnerbäcks andedräkt kom i mjölken så bildades små, små svampar med finsk dialekt (Metallica), även kallade Hare Krishna.

Google köpte år -1994 patent på dessa men fick aldrig ut dem på marknaden för de ansågs vara farliga. På så sätt kom Einstein till. Han var ett misslyckat experiment av slemsvampar. Tvättsvampen är slemsvampens sysslings bror. De är alltså släkt. Fast bara ingifta i familjen. Lars Winnerbäck dog nästa kväll efter en överdos av saft. Towelies son tvättlappen är döpt efter Tvättsvampen, tvättsvampar är nämligen något som faller många handukar i smaken.

Stolar[redigera]

Stolar är den största uppfinningen för att stoppa slemsvamp i slemhinnan hittills då slemsvampen inte tål stolens doft.