Skillnad mellan versioner av "Spamien"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Rad 1: Rad 1:
Spamien är litet land mitt ute i [[Ingenstans]]. Spamien är ett av mest spamigaste landet i världen skickar mest mail och reklam [[spam]] till andras e-post. Spamien väsrta fiende är [[Spanien]]. De hatar varandra väldigt mycket. Spamien skickar mest spam till Spanien. Spamien har förklarat krig mot Spanien i flera 100 år. Man vet inte när spamien blev själv ständigt. Det är ett okänt land som nästan igen känner till. Ingen vet om Den ens existerar. Det började med att Spamiens regering skickade spam mail till Spaniens regering. De blev rasande. Spaniens regering fick massa porrbilder det så det fick virus. Spamien försökte virus attackera hela Spanien. De lyckades inte för Spanien upp Antivuris som tog bort allt virus. Då Spamien arga börja förklara krig. Så Spamien skicka spam med jätte mycket virus så Spanien inte kunde bli av med det. De mycket problem. Så alla det deras dator förstördes. Spanien skickade tillbaka virus men hade inget effekt eftersom de hade redan kopiarde programet från dom och de som uppfan vuris. Det där allt vuris kommer ifrån. Spamien var arragerat [[OS]] 1992. Spamien var vunnit [[VM i basket]]. Spamien brukar vunnit massa [[OS för dopade]] medaljer i grenen E-post skickningar och reklam spam.
+
Spamien är litet land mitt ute i [[Ingenstans]]. Spamien är ett av mest spamigaste landet i världen skickar mest mail och reklam [[spam]] till andras e-post. Spamien väsrta fiende är [[Spanien]]. De hatar varandra väldigt mycket. Spamien skickar mest spam till Spanien. Spamien har förklarat krig mot Spanien i flera 100 år. Man vet inte när spamien blev själv ständigt. Det är ett okänt land som nästan igen känner till. Ingen vet om Den ens existerar. Det började med att Spamiens regering skickade spam mail till Spaniens regering. De blev rasande. Spaniens regering fick massa porrbilder det så det fick virus. Spamien försökte virus attackera hela Spanien. De lyckades inte för Spanien upp Antivuris som tog bort allt virus. Då Spamien arga börja förklara krig. Så Spamien skicka spam med jätte mycket virus så Spanien inte kunde bli av med det. De mycket problem. Så alla det deras dator förstördes. Spanien skickade tillbaka virus men hade inget effekt eftersom de hade redan kopiarde programet från dom och de som uppfan vuris. Det där allt vuris kommer ifrån. Spamien var arragerat [[OS]] 1992. Spamien var vunnit [[VM i basket]] [[2006]]. Spamien var vunnit massa [[OS för dopade]] medaljer i grenen E-post skickningar och reklam spam.

Versionen från 4 april 2009 kl. 11.21

Spamien är litet land mitt ute i Ingenstans. Spamien är ett av mest spamigaste landet i världen skickar mest mail och reklam spam till andras e-post. Spamien väsrta fiende är Spanien. De hatar varandra väldigt mycket. Spamien skickar mest spam till Spanien. Spamien har förklarat krig mot Spanien i flera 100 år. Man vet inte när spamien blev själv ständigt. Det är ett okänt land som nästan igen känner till. Ingen vet om Den ens existerar. Det började med att Spamiens regering skickade spam mail till Spaniens regering. De blev rasande. Spaniens regering fick massa porrbilder det så det fick virus. Spamien försökte virus attackera hela Spanien. De lyckades inte för Spanien upp Antivuris som tog bort allt virus. Då Spamien arga börja förklara krig. Så Spamien skicka spam med jätte mycket virus så Spanien inte kunde bli av med det. De mycket problem. Så alla det deras dator förstördes. Spanien skickade tillbaka virus men hade inget effekt eftersom de hade redan kopiarde programet från dom och de som uppfan vuris. Det där allt vuris kommer ifrån. Spamien var arragerat OS 1992. Spamien var vunnit VM i basket 2006. Spamien var vunnit massa OS för dopade medaljer i grenen E-post skickningar och reklam spam.