Svamp

Från Psyklopedin
Version från den 18 januari 2014 kl. 12.46 av Kapris-Knäckaren (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Menu example .svg
Varning! vissa personer har funnit denna artikel motbjudande och har blivit äcklade av den. Vi ber dig, var vänlig tillför mer äckel så att alla blir det!!
Repepetitition-small.jpg Någonting i den här artikeln har hakat upp sig, hakat upp sig, hakat upp sig. Någon försöker göra något icke-roligt roligt genom att tjata. Var snäll och slå ihjäl denna meningslösa repepetitition genom att skrapa bort skräpet.

Det finns svampar som är bra för de hjälper dig att se världen som den verkligen är utan Fredrik Reinfeldts sanningsfilter. Dessa svampar visar helt korrekt upp verkligheten som den är, bland annat får du för första gången se de svävande rosa elefanter som finns i ditt rum längs taklisterna. Speciellt de större, de som samlas runt fönstret, kan du även se under en rejäl fylla.

Svamp skall inte förväxlas med svamp mellan tårna eller i underlivet, för det är annan sorts svamp, som man kan få om man tvättar fötterna eller underlivet med en svamp som är en annan svamp som inte skall förväxlas med svamp mellan tårna eller i underlivet, för det är annan sorts svamp, som man kan få om man tvättar fötterna eller underlivet med en svamp som är en annan svamp som inte skall förväxlas med svamp mellan tårna eller i underlivet, för det är annan sorts svamp, som man kan få om man tvättar fötterna eller underlivet med en svamp som är en annan svamp som inte skall förväxlas med svamp mellan tårna eller i underlivet, för det är annan sorts svamp, som man kan få om man tvättar fötterna eller underlivet med en svamp som är en annan svamp.