Sveriges riksnatt

Från Psyklopedin
Version från den 15 februari 2021 kl. 15.34 av Amina Landmina (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Sveriges riksnatt är mycket mindre känd än Sveriges riksdag. Men så här går det till. Stalin förklarar:

Nattetid, då Sveriges riksdag är stängd, sitter sedan 1925 styrelsemedlemmarna i Rånartjänst, Antipiratbyrån och FRA i riksdagshuset. Dessa har nycklar till riksdagshuset, och därinne kartlägger de sina fiender bakom stängda dörrar och fattar hemliga beslut om hur de ska planera och gå tillväga med dessa förbrytare. Rånartjänst ansvarar för vilka som inte betalar TV-avgift (ursprungligen handlade det om radioavgift), Antipiratbyrån vilka som fildelar, bedragare via telefonsamtal som vill snatta kreditkort, och FRA vilka som är terrorister samt vilka som inte är terrorister. Efter varje möte tar de ur sina protokoll ur riksdagshuset. Riksdagsledamöterna vet inte om att riksnatten finns (om de inte läser denna sida) men riksnattsledamöterna vet mycket om Sveriges riksdag, eftersom alla ju läst om det i skolan, och alla får läsa riksdagsbesluten. Man kan inte vara ledamot i både Sveriges riksdag och Sveriges riksnatt. Sedan 1926 hålls val till Sveriges riksnatt var fjärde år, men bara den som äger aktier i Rånartjänst får delta. Sveriges riksnatt är orsaken till varför Sverige varken kan ses som en rättsstat eller polisstat, utan hybridstat. Vissa företrädare är även intresserade av att helt ersätta Sveriges riksdag, men detta har ännu inte fått tillräcklig konsensus.

Rånartjänst är kända för att hyra in somaliska pirater som kontrollanter. Just detta har Antipiratbyrån ganska svårt för eftersom de är alldeles för politiskt korrekta. De hyr visserligen också in billig arbetskraft från Somalia, men aldrig pirater.

Rånartjänst och Antipiratbyrån hamnar nästan alltid i konflikt med FRA eftersom FRA är de enda som verkligen har direkt tillgång till TV-smitares och fildelares privatliv, men inte läcker ut information till någon utanför FRA och endast letar efter eventuella terrorister och inga andra brott. Rånartjänst och Antipiratbyrån menar att organen ska samarbeta för att gynna varandras intressen, medan FRA menar att de bara delar på samma riksnattshus men har olika avdelningar. Detta har lett till konspirationsteorier hos de andra två organen om att FRA antingen är korrupta eller att samtliga FRA-medlemmar fildelar och inte betalar TV-avgiften.

De har även gjort projekt som charlotte flodin där deras huvudsyfte var att förstöra sveriges skola.

Ibland när dom diskuterar bedragare blir dom uppringda av sådana bedragare och då blir Rånartjänsts president så arg att han säger allt på bosniska i 10 minuter.

Det planeras även ett fjärde organ inom Sveriges riksnatt som skall kartlägga cannabisrökare. Även Beatrice Ask, en av få som fått kännedom om Sveriges riksnatt, har visat intresse av att hoppa över dit och starta ett organ mot misstänkta sexköpare.

Orientering[redigera]

Rånartjänst försöker dölja verksamheten, och påstår att "Sveriges riksnatt" är en svensk rikstävling i nattorientering, vilket man också anordnar. Dock döljer man att det är Rånartjänst som är arrangörer.

Se även[redigera]