Redigerar Teenage Mutant Ninja Turtles

Hoppa till navigering Hoppa till sök

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Redigeringen kan göras ogjord. Var god och kontrollera jämförelsen nedan för att bekräfta att detta är vad du avser att göra, och spara sedan ändringarna nedan för att göra redigeringen ogjord.

Nuvarande version Din text
Rad 1: Rad 1:
 
{{Q|I Sovjetryssland bor kloakerna i '''TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!!'''|Rysk Reversal|Teenage Mutant Ninja Turtles}}
 
{{Q|I Sovjetryssland bor kloakerna i '''TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!!'''|Rysk Reversal|Teenage Mutant Ninja Turtles}}
{{Q|1990-talet, vad gick fel?!|ML|Teenage Mutant Ninja Turtles}}
 
{{Q|Alla 90-talister som lever kvar då: KNULLA MIN MAMMA MAMATA!!!!!! 90-talet var SKIT!!!!!! FAN VA FAIIIIIIILLLLLL!!!!!!!|Pumpkin Smoke|Teenage Mutant Ninja Turtles}}
 
{{Q|Yo dawgz! I heard that you liked pizza so we put a pizza in your pizza so you can eat pizza while you eat pizza.|Xzibit|Teenage Mutant Ninja Turtles}}
 
{{Intro}}
 
{{q|WTF?!|Missnöjda Myrtle|Teenage Mutant Ninja Turtles}}
 
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' (på [[svenska]] Tonårsmutantninjasköldpaddor) var de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bodde kloakerna i [[New York City]]. I April (O Neil) [[1984]] fick sköldpaddorna slåss för att alla barn i Österrike skulle få äta lördagsgodisfredagarna, något som deras fiende, skräddaren Skrädder, försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Skrädder ville stoppa godiset som hämnd på allt och alla för att han själv inte fick godis av sina föräldrar som barn hemma i Japan. Godisfabrikerna i Österrike drabbades av strejker. Det hela slutade "lyckligt" då Skrädder kastde en smörkniv mot Donatello. Donatello duckade dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvände och träffade Skrädder på lillfingret. Skrädder blev paff att han omedelbart åt upp sig själv.
 
   
 
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' var de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bodde kloakerna i [[New York City]]. I april [[1984]] fick sköldpaddorna slåss för att alla barn i [[Österrike]] skulle få äta godis[[fredag]]arna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Shredder ville stoppa godiset som hämnd på allt och alla för att han själv inte fick godis av sina föräldrar som barn hemma i Japan. Godisfabrikerna i Österrike drabbades av strejker. Det hela slutade "lyckligt" då Shredder kastde en smörkniv mot Donatello. Donatello duckade dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvände och träffade Shredder på lillfingret. Shredder skrek till och dog.
==Sköldpaddornas vänner och fiender==
 
===Vänner===
 
*[[April O' Neil]], reporter från porrkanalen ''Channel 6''
 
*Crazy Jones, sportstjärna
 
*Narendra Modi, ger dom kärnvapen varje tisdag och fredag
 
*Kamala Harris, ger dom halva USAs statskassa när lönerna kommer
 
*Irma, jobbar på porrkanalen ''Channel 6''
 
*[[Chuck Norris]], [[Open Eye George]] bäste vän
 
 
===Fiender===
 
*Skrädder, elak skräddare som oftast slåss med synålar, Lider av svår trauma sedan den tid då han inte blev född, Har som liten alltid blivit mobbad i skolan för att han inte var fet och blivit uppvuxen på godis vilket han nu vill ta ut på samhället genom att stoppa godistransporterna till Österrike,
 
 
*Hjärnsäcken, Josef Mengele kom undan under pseudonymen "Hjärnsäcken" och började istället sträva efter sitt eget projekt som handlar om att byta ut hjärnan och magsäcken på alla människor och djur i hela världen. Började med att experimentera med sig själv, men var då tvungen att flytta över dessa organ till en robot. Sedan kremerade han sin övriga kropp och spolade ner den i toaletten. Sköldpaddorna genomskådade dock hans identitet i avsnittet "Nazi Turtles on a secret mission" som i den svenska översättningen fick namnet "Äventyrssköldpaddor på hemligt uppdrag". Numera ligger hjärnan uttorkad och hjärndöd i ett sköldpaddsskal som sköldpaddorna fick genom sin kontakt med [[Bowser]] och robotkroppen är såld till [[Japan]] i avsnittet ”Nazi Turtles on a toilet” som på svenska fick namnet ”Nazistssköldpaddorna på toaletterna”. Enligt ett [[Wikileaks]]-dokument använde sköldpaddorna pengarna till att semestra i Nederländerna och röka brajj och köpa sex.
 
 
*Bonk & Donk, Två förvuxna baggar som är runt 2M höga, har som dröm att aldrig bli stora, Dock så är dom stora nu så dom försöker finna ett serum, på sin väg stöter dom på Ninja Turtles Gänget som dom genast försöker angripa och sno deras pizza,
 
   
 
==Fortsättning==
 
==Fortsättning==
Rad 29: Rad 9:
   
 
[[Kategori:Serier]]
 
[[Kategori:Serier]]
[[Kategori:Superhjältar]]
 
   
 
[[en:Teenage Mutant Ninja Turtles]]
 
[[en:Teenage Mutant Ninja Turtles]]
 
[[es:Tortugas Ninja]]
 
[[es:Tortugas Ninja]]
[[fi:Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpi Konnat]]
+
[[fi:Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat]]
 
[[fr:Tortues ninja]]
 
[[fr:Tortues ninja]]
 
[[he:צב נינג'ה]]
 
[[he:צב נינג'ה]]
[[pl:Żółwie Ninja]]
 
[[pt:As Tartarugas Mutantes Ninjas]]
 
[[nds:Ninja]]
 

Observera att alla bidrag till Psyklopedin är att betrakta som utgivna under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Psyklopedin:Upphovsrätt för detaljer). Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)