Skillnad mellan versioner av "Teenage Mutant Ninja Turtles"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
 
Rad 1: Rad 1:
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' är en serie från [[USA]] som handlar om de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bor. i första avsnittet slåss sköldpaddorna för att alla barn i [[Österrike]] skall få äta godis på [[fredag]]arna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra transporterna. Det hela slutar "lyckligt" då Shredder kastar en smörkniv mot Donatello. Donatello duckar dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvänder och träffar Shredder på lillfingret. Shredder skriker till och dör.
+
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' är en serie från [[USA]] som handlar om de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bor. I första avsnittet slåss sköldpaddorna för att alla barn i [[Österrike]] skall få äta godis på [[fredag]]arna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra transporterna. Det hela slutar "lyckligt" då Shredder kastar en smörkniv mot Donatello. Donatello duckar dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvänder och träffar Shredder på lillfingret. Shredder skriker till och dör.
   
 
{{Stub}}
 
{{Stub}}

Versionen från 25 juli 2006 kl. 13.34

Teenage Mutant Ninja Turtles är en serie från USA som handlar om de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bor. I första avsnittet slåss sköldpaddorna för att alla barn i Österrike skall få äta godis på fredagarna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra transporterna. Det hela slutar "lyckligt" då Shredder kastar en smörkniv mot Donatello. Donatello duckar dock och smörkniven träffar en förbipasserande taxi, återvänder och träffar Shredder på lillfingret. Shredder skriker till och dör.