Skillnad mellan versioner av "Teenage Mutant Ninja Turtles"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Rad 1: Rad 1:
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' är en serie från [[USA]] som handlar om de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bor. I första avsnittet slåss sköldpaddorna för att alla barn i [[Österrike]] skall få äta godis på [[fredag]]arna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra transporterna. Det hela slutar "lyckligt" då Shredder kastar en smörkniv mot Donatello. Donatello duckar dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvänder och träffar Shredder på lillfingret. Shredder skriker till och dör.
+
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' är en serie från [[USA]] som handlar om de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bor. I första avsnittet slåss sköldpaddorna för att alla barn i [[Österrike]] skall få äta godis på [[fredag]]arna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Godisfabrikerna i Österrike är nämligen drabbade av strejker. Det hela slutar "lyckligt" då Shredder kastar en smörkniv mot Donatello. Donatello duckar dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvänder och träffar Shredder på lillfingret. Shredder skriker till och dör.
  +
  +
==Fortsättning==
  +
Naturligtvis tar det inte slut här, utan sköldpaddorna springer nu omkring på gatorna och slår ner folk till höger och vänster. Därefter dog sköldpaddorna då de åt ihjäl sig på [[pizza]] blandad med [[LSD]].
   
 
{{Stub}}
 
{{Stub}}

Versionen från 2 augusti 2006 kl. 12.06

Teenage Mutant Ninja Turtles är en serie från USA som handlar om de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bor. I första avsnittet slåss sköldpaddorna för att alla barn i Österrike skall få äta godis på fredagarna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Godisfabrikerna i Österrike är nämligen drabbade av strejker. Det hela slutar "lyckligt" då Shredder kastar en smörkniv mot Donatello. Donatello duckar dock och smörkniven träffar en förbipasserande taxi, återvänder och träffar Shredder på lillfingret. Shredder skriker till och dör.

Fortsättning

Naturligtvis tar det inte slut här, utan sköldpaddorna springer nu omkring på gatorna och slår ner folk till höger och vänster. Därefter dog sköldpaddorna då de åt ihjäl sig på pizza blandad med LSD.