Skillnad mellan versioner av "Teenage Mutant Ninja Turtles"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
 
Rad 1: Rad 1:
 
{{Q|I Sovjetryssland bor kloakerna i '''TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!!'''|Rysk Reversal|Teenage Mutant Ninja Turtles}}
 
{{Q|I Sovjetryssland bor kloakerna i '''TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!!'''|Rysk Reversal|Teenage Mutant Ninja Turtles}}
   
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' var de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bodde kloakerna i [[New York City]]. I April (O Neil) [[1984]] fick sköldpaddorna slåss för att alla barn i Österrike skulle få äta godis på fredagarna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Shredder ville stoppa godiset som hämnd på allt och alla för att han själv inte fick godis av sina föräldrar som barn hemma i Japan. Godisfabrikerna i Österrike drabbades av strejker. Det hela slutade "lyckligt" då Shredder kastde en smörkniv mot Donatello. Donatello duckade dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvände och träffade Shredder på lillfingret. Shredder skrek till och dog.
+
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' var de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bodde kloakerna i [[New York City]]. I April (O Neil) [[1984]] fick sköldpaddorna slåss för att alla barn i Österrike skulle få äta godis på fredagarna, något som deras fiende, skräddaren Skrädder, försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Skrädder ville stoppa godiset som hämnd på allt och alla för att han själv inte fick godis av sina föräldrar som barn hemma i Japan. Godisfabrikerna i Österrike drabbades av strejker. Det hela slutade "lyckligt" då Skrädder kastde en smörkniv mot Donatello. Donatello duckade dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvände och träffade Skrädder på lillfingret. Skrädder skrek till och dog.
   
 
==Sköldpaddornas vänner och fiender==
 
==Sköldpaddornas vänner och fiender==
Rad 8: Rad 8:
 
*Crazy Jones, sportstjärna
 
*Crazy Jones, sportstjärna
 
*Irma, jobbar på porrkanalen ''Channel 6''
 
*Irma, jobbar på porrkanalen ''Channel 6''
  +
  +
===Fiender===
  +
*Skrädder, elak skräddare som oftast slåss med synålar
   
 
==Fortsättning==
 
==Fortsättning==

Versionen från 20 januari 2008 kl. 00.47

”I Sovjetryssland bor kloakerna i TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!!

~ Rysk Reversal om Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles var de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bodde kloakerna i New York City. I April (O Neil) 1984 fick sköldpaddorna slåss för att alla barn i Österrike skulle få äta godis på fredagarna, något som deras fiende, skräddaren Skrädder, försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Skrädder ville stoppa godiset som hämnd på allt och alla för att han själv inte fick godis av sina föräldrar som barn hemma i Japan. Godisfabrikerna i Österrike drabbades av strejker. Det hela slutade "lyckligt" då Skrädder kastde en smörkniv mot Donatello. Donatello duckade dock och smörkniven träffar en förbipasserande taxi, återvände och träffade Skrädder på lillfingret. Skrädder skrek till och dog.

Sköldpaddornas vänner och fiender

Vänner

  • April O' Neil, reporter från porrkanalen Channel 6
  • Crazy Jones, sportstjärna
  • Irma, jobbar på porrkanalen Channel 6

Fiender

  • Skrädder, elak skräddare som oftast slåss med synålar

Fortsättning

Naturligtvis tog det inte slut här, utan sköldpaddorna springer nu omkring på gatorna och slår ner folk till höger och vänster. 2006 dog sköldpaddorna då de åt ihjäl sig på pizza blandad med LSD.