Skillnad mellan versioner av "Teenage Mutant Ninja Turtles"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Rad 1: Rad 1:
  +
{{Q|I Sovjetryssland bor kloakerna i '''TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!!'''|Rysk Reversal|Teenage Mutant Ninja Turtles}}
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' är en serie från [[USA]] som handlar om de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bor. I första avsnittet slåss sköldpaddorna för att alla barn i [[Österrike]] skall få äta godis på [[fredag]]arna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Godisfabrikerna i Österrike är nämligen drabbade av strejker. Det hela slutar "lyckligt" då Shredder kastar en smörkniv mot Donatello. Donatello duckar dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvänder och träffar Shredder på lillfingret. Shredder skriker till och dör.
 
  +
 
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' är de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bor kloakerna i [[New York City]]. I april [[1984]] fick sköldpaddorna slåss för att alla barn i [[Österrike]] skulle få äta godis på [[fredag|fredagarna]], något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Shredder ville stoppa godiset för att han själv inte fick godis som barn. Godisfabrikerna i Österrike är drabbade av strejker. Det hela slutde "lyckligt" då Shredder kastde en smörkniv mot Donatello. Donatello duckar dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvände och träffade Shredder på lillfingret. Shredder skrek till och dör.
   
 
==Fortsättning==
 
==Fortsättning==
Naturligtvis tar det inte slut här, utan sköldpaddorna springer nu omkring på gatorna och slår ner folk till höger och vänster. Därefter dog sköldpaddorna då de åt ihjäl sig på [[pizza]] blandad med [[LSD]].
+
Naturligtvis tog det inte slut här, utan sköldpaddorna springer nu omkring på gatorna och slår ner folk till höger och vänster. [[2006]] dog sköldpaddorna då de åt ihjäl sig på [[pizza]] blandad med [[LSD]].
   
 
{{Stub}}
 
{{Stub}}

Versionen från 2 september 2006 kl. 23.56

”I Sovjetryssland bor kloakerna i TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!!

~ Rysk Reversal om Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles är de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bor kloakerna i New York City. I april 1984 fick sköldpaddorna slåss för att alla barn i Österrike skulle få äta godis på fredagarna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Shredder ville stoppa godiset för att han själv inte fick godis som barn. Godisfabrikerna i Österrike är drabbade av strejker. Det hela slutde "lyckligt" då Shredder kastde en smörkniv mot Donatello. Donatello duckar dock och smörkniven träffar en förbipasserande taxi, återvände och träffade Shredder på lillfingret. Shredder skrek till och dör.

Fortsättning

Naturligtvis tog det inte slut här, utan sköldpaddorna springer nu omkring på gatorna och slår ner folk till höger och vänster. 2006 dog sköldpaddorna då de åt ihjäl sig på pizza blandad med LSD.