Ullånger

Från Psyklopedin
Version från den 5 februari 2010 kl. 08.22 av Svinhund (diskussion | bidrag) (→‎Erik Fritz Tideman)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Ullånger, också kallad för det nya tyskland, har funnits sen 1956. Ullånger fick sitt namn från ordet ullaungus, som kommer från latin och betyder slum, kloak och skog.

Historia[redigera]

Invånarna i Ullånger har stämplats som illegala invandrare, sen 1991, samtidigt som namnet Erik Fritz Tideman kom till världen.

Erik Fritz Tideman[redigera]

Erik Fritz Tideman (1991 första januari- 2009 sjuttonde februari) Ingen visste att Fritz hade ett handikapp, korruptus-sadistus-fascistus-syndrom (KSFS), ett handikapp som gjorde att den vänstra hjärnhalvan inte växte i takt med den högra. Redan som barn gasade han judar med nervgas, för att söva ner smärtan som han hade inom sig. Hans föräldrar var högt utbildade i Lundes kapitalism. Friedrichchchchchchchch Fritz Tideman var en tysk jude och Lena-Britt-Angelica-Lisa Tott Fritz Tideman var en svensk protestant. Fritz såg sig vara en tredje dels kurd också, och kämpade för kurdernas rättigheter i det världsliga samhället. Neurologen Abdullaaaah Mohamed´ säger att hjärnan ibland lurar en till saker som inte är sanna, eller omöjliga. Han påstod sig vara en kurd, men jag, du, hela mänskligheten vet att Fritz aldrig skulle bli en kurd, eller vara en kurd. Han hade inte "det", säger neurologen Abdullaaah.

”Tillsammans ska vi göra revolution”, ett citat som han hjärntvättade alla med.

År 2009 begick han självmord, efter att ha fått veta att han hade en hjärntumör som senare visades sig vara en godartad, dvs. en som går att bota.

Han skrev i sitt testamente; Länge lever Judendomen och Ulfs mamma, Lena.