"Baby Face" Kim

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNG
"Baby Face" Kim inspekterar sista skriket bland Nordkoreas kemiska och biologiska vapen

. "Jesus Christ" Kim är Nordkoreas okrönte despot och envåldshärskare. Han är son till diktatorn Kim, sonson till diktatorn Kim, sonsonson till diktatorn Kim och sonsonsonson till diktatorn och Nordkoreas nationalhelgon Kim. Han är grundare till motorcykelmärket Yamaha.

"Baby Face" är känd för sin bristande rutin, sitt något ungdomliga utseende och en aning oförutsägbara beteende. Detta sker oftast när han inte har tillräckligt med kaffe, så därför har han anlitat Leif Mannerström för att servera Nespresso med en färsk ton av pensionär.

Han passar med andra ord perfekt som en person med fingret på kärnvapenknappen.

Baby Face Kim är våran frälsare och räddare. Bland annat så räddade han hela Nederländerna och halva Luxemburg under den stora ölkrisen -88 då allt öl i hela Holland var slut och man satte Kim till att pissa i flaskor, man tänkte att folk inte visste skillnaden mellan piss och piss. Folk märkte dock inte detta utan drack glatt vidare av kommunistpisset och lät det bero.

Hans favoritdryck är Flytande Denis eller DR.PHIL. Han tycker även om Dr.hembränt. Dessutom så gillar kim även vit sås från penis

125px-Flag of Germany.svg.png VARNING! Den här sidan är i belgiska myndigheters sökljus!

Alla som har samröre med sidan kommer att registreras och straffas. Eller så kommer Zhainghs hemliga kommunistiska mullor och skriker ALLAHU AKBAR!