10k klubben

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

10k klubben är det mest ärorika förbundet man kan var medlem i. Den grundades år 1953 4 September när den asiatiske mannen "Long Pik" var uttråkad under det 9 timmar långa flyget mellan Los Angeles till Zurich. Halvägs mellan flyget blev han så uttråkad att han bestämde sig för att "Beata the meat". Detta är en av de viktigaste milstolparna i historia. Än idag hedrar människor Long Pik på den heliga dagen 4 September. Högtiden heter "Jerkplane Day". Ända sedan den ärorika dagen då Long pik gjorde "nummer 3" har folk fortsatt att gjöra samma sak i decennier. Vissa har även tatt det till nya HÖJDER genom att ha köttsligt samlag på flygresor. Dessa medlemmar ska betraktas som väldigt värdefulla människor och man ska underkasta sig för dem.

Notable Members ¤ Liam Neeson ¤ Macklemore ¤ Brad Pitt ¤ BoBo (topp medlemmen i förbundet, han är den bästa 10k'aren som finns och alla borde älska han, BoBo är ett pseudonym så att den ärorika mannens identitet inte kommer att läcka sut till allmänheten) ¤ Angelina Jolie ¤ Lisa Robertson ¤ Richard Branson

Faror med 10k klubben I vissa fall (väldigt ovanligt) så kan det hända att trycket i flygplanet gör att man kan få en mega Bukkake shot! Detta händer pga att trycket i bollarna är så stort på Detta kan var jobbigt men det är inte farligt på något sätt. Så var inte rädd för att joina 10k klubben!