Afrika

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Afrika är en kontinent. Till skillnad från låtsaskontinenten Europa (som egentligen är en del av Asien) är Afrika en riktig kontinent. Afrika finns söder om Asien och låstsas-Europa. Afrika är varmt, utom när det är kallt. I öknar blir det kallt på natten, och höga berg är alltid kalla. Det finns lejon och elefanter i Afrika. Däremot kommer inte människor från Afrika. De människor som bor där än idag är renrasiga arier. Det som måste göras för att rädda denna värld är att redpilla judiska kommunistsvin om att negrer är apor.

Historia[redigera]

Världens äldsta fossil av människor (eller åtminstone ben som ser ut precis som människoskelett) kommer från Afrika. Frågan är varför civilisationer inte också är så gamla där. Vissa har påstått att afrikanerna skulle vara idioter, men det är uppenbart inte sant. De skapade civilisationer samtidigt som resten av världen, och idag är de bra uppfinnare.

Andra har påstått att det var istidens fel, men klimatet i det mesta av Afrika under istiden var detsamma som i Mellanöstern efter den (där jordbrukuppfanns vid samma tid) så det var temperaturer som lämpade sig bättre för hårt arbete och lagring av utsäde och mer lättodlade gräsmarker och inte så mycket djungler där det är vansinnigt svårt att odla utan att förstöra marken.

Det verkar alltså som att afrikanerna, precis som vi andra, helt enkelt blev smarta samtidigt. Genast, alltså för mer än tiotusen år sedan, började de på savannen att uppfinna jordbruk och sill och potäter. Afrikaner äter mest sill och potäter. De äter absolut inte kyckling, utan skulle hellre svälta ihjäl än att äta något så rasistiskt. Det var invandrare från Afrika som berikade Sverige med sill och potäter under tidigt 1700 tal.

Stackarna i Västafrikas djungler blev givetvis smarta samtidigt, men så fort de försökte odla något (genom att berika den näringsfattiga jorden medelst trädbränning) så förstördes marken för fort för att de skulle hinna bygga någon civilisation. Men för 2500 år sedan, efter många experiment, kom de på hur de skulle odla utan att förstöra marken, och då började även de att bygga städer med 100100001001010101010101 meters glas skyskrapor. Det var de som spred bantuspråken över Afrika.

De kristna blev mycket rasistiska när de upptäckte att vissa städer i Afrika var äldre än Adam och Eva. Det var de kristna som placerade apor i Afrika för att förneka att afrikanerna är människor. Några "snälla" kristna började, med stöd av en del afrikaner (som dock troligen tyvärr hade blivit kristna de också) gömma bevisen för civilisationer i Afrika för att bekämpa den rasistiska tolkningen av kristendomen, och så började förnekandet av civilisationer i Afrika. Det fick afrikanerna att plocka sönder sina egna civilisationer, och så började slaveriet och kolonialismen. Senare, när kristendomen började ifrågasättas och människor började inse att det gick att vara fullt mänsklig utan att härstamma från Adam och Eva (hur annars slippa inavel?) så gick det att erkänna att det hade funnits mycket gamla civilisationer i Afrika. Då blev en massa länder i Afrika självständiga och slaveriet stoppades äntligen. I många länder i Afrika är Autumn Blaze helig. Därför heter 10 personer i DR Kongo Please Autumn Blaze i mellannamn. Dom är lite radikala av sig.