Al Qaccah

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Ej att förblanda med Al.Qaccah.NET ett programspråk från MicroSoft

Al Qaccah är en galen sekt i den från Islam avfälliga religionen al-Rheyl, som hävdar att alla al-Rheyl är ondskefulla pedofiler, avgudadyrkare och samarbetsmän med kristna i att de dricker Coca Cola, förespråkar västerländsk demokrati och vägrar att smiska tonårsflickor som gått utan handduk runt huvudet. Då alla al-Rheyl är utsatta från en fatwah om omedelbar avrättning från alla muslimer, som i sin tur är fördömda som icke-muslimer av Baal Ladin, nu residerande i Helvetet, och emedan al-Qaccah har fördömts som galna terrorister av alla al-Rheyl, så finns ett trippelt dödsstraff utfärdat av Baal Ladin mot al-Qaccah.

Historia[redigera]

konstig ståställning[redigera]

Muhammed fick ett antal uppenbarelser från den i högsta grad skäggige ärkeängeln Gabriel, som stod med ena benet bortom horisonten, och det andra benet framför. Dessa uppenbarelser lät Muhammed nedteckna och tränas in av sina skrivare för att framtidens muslimer skulle lära sig dessa utantill. Muhammed tyckte att alla som ansåg att Gud var en treenighet var evigt förbannade och skulle brinna i Helvetet.

släkten är värst[redigera]

Och så gick Muhammed och dog efter ett långt liv och många fruar, dödsorsaken är okänd, men man kan väl misstänka. En snubbe vid namn Omar, av Muhammeds dotter Fatima (eller Fatwa, som hon också kallas av obestämda skäl) ansedd vara ett våldsamt råskin, tog makten och så splittrades islam mellan Ali, som nöjde sig med tre böner om dagen, och resten som skulle göra sig till inför Allah, och be fem gånger om dagen. Så blev shi'a och sunni till och sedan den dagen hatar de varandra.

en underlig tilldragelse[redigera]

En vacker dag gick en herdepojke vid namn Abd Allah omkring och vallade får, men plötsligt fick han en uppenbarelse som sade att Muhammed var Guds son, i betydelsen utvald representant/språkrör för Allah, och att han var en av en serie Guds söner, som utsänds från Gud, varav Abraham, Buddha, Jesus, Muhammed var de viktigaste, och att de egentligen var inkarnation av en och samma avatar som utsänts av Brahman, d.v.s. Gud att göra goda handlingar i Brahmans namn. Brahman kallades även Vishnu, och ibland även Shakti, fru till Shiva, som i sin tur ansågs vara en inkarnation av Buddha själv. Han lyckades övertyga sin by om dessa avancerade samband, men dessa utsattes för en stark förföljelse av sunni-muslimer, som drev dem in på shia-muslimers område varefter de förföljdes in på kristet område, och därifrån in på judiskt område, tills de till slut hamnade i Eritrea på danakilernas område inom territoriet för en lokal shejk som var tämligen ointresserad av religiöst käbbel och lät dem bosätta sig i en by Rheyl, som just avfolkats på grund av att befolkningen migrerat söderut. Där sysselsatte de sig med sitt avancerade krukmakeri vilket lände den lokale shejken till relativt stor profit, vilket denne implementerade i form av bevattningssystem och kunde försörja trakten. Rheylborna blev därför tolererade av de annars så krigiska danakilerna, men däremot blev de kaxiga och tyckte sig själva vara bäst.

bäddat för trubbel[redigera]

De bedrev handel och spred sig tillsammans med den muslimska handeln på Afrikas östkust och spred sig till Zanzibar med handelsstationer i Tanganyika, nuvarande Tanzania av lätt begriplig igenkänning. Nu började det interna al-Rheylkäbblet uppkomma i vilket de Rheyl-troende bildade olika sekter, ofta med absurda filosofiska spörsmål, såsom huruvida föremål hade en existens vid sidan av dess essens, och huruvida och vilka kvaliteter på föremål som var essentiella, och vilka som var avhängiga mänsklig kognition och sammansättning. Al-Rheyl uppdelades i Gogrogongo-grenen, med bas på det Tanganyikiska fastlandet, och Arbuccla-grenen med anhängarskara huvudsakligen i handelsstäder på öar. När dessa började klå upp varandra med tillhyggen beslöt olika muslimska handelsmän med kommittébeslut att skilja parterna åt. Bland Gogrogongos på fastlandet startade nu spekulationer mellan assentialister och essentialister, där essentialister menade att föremåls form och utseende, dess essens fanns inbyggt i varat, medan assentialisterna påstod att dessa var illusioner som uppkom i människans hjärna och att föremåls enda existerande kvalitet var dessas existens. Ett stort antal stridande sekter uppkom tills predikanten Wabongo Al-Fakla påstod att alla andra Al-Rheyl var ondskefulla kättare och avgudadyrkare.

Från Wabongo Al-Fakla utlöpte en militant sekt som senare tog namnet Al Qaccah. Den hävdade med bestämdhet att siffror existerade på det andliga planet, men att mängder bara var mänskliga konstruktioner, samt att alla som hävdade annorlunda skulle brinna i den eviga elden. Vidare att alla kvinnor skall gå omkring med handduk på skallen kallad al-Gurka, att denna påbjudits av den heliga profeten Abd Allah, samt att de kvinnor som inte bar denna, skulle kläs av naken och smiskas vid en påle på stjärten, eller hur det nu var. Något som får perversa talibaner att vattnas i munnen på, men alla normalt funtade att kräkas av äckel.

Terrorattacker[redigera]

Smålandsposten[redigera]

Al Qaccah sände ut en självmordsbombare mot tidningen Smålandsposten som hade publicerat en teckning på Abd Allah med näshår, något som anses som mycket blasfemiskt inom al-Rheyl. Denna självmordsbombare fick dock inte med sig någon bomb, eftersom Al Qaccah hade litet svårt med finansieringen, så han fick gå in på Smålandsposten och skrika "Bang!" i hopp om att alla medarbetare skulle bli döva. En städare tros ha blivit lätt lomhörd av terrorattacken.

Mordplaner mot konstnären Staffan Westerberg[redigera]

Al Qaccah stämplade mot konstnären Staffan Westerberg som skapade Vilse i Pannkakan, då pannkaka är helig för al-Rheyl som serverar den som nattvardsbröd i sin mässa. Då potatis ingår som ingrediens i just denna speciella pannkaka, så anses det att Staffan Westerbergs hånande av Stora Pappa Potatis utgjorde ett blasfemiskt hånande av den enda sanna läran, varefter man satte ett pris på Staffan Westerbergs huvud, nämligen 23,50 SEK, vilket är en oerhörd summa för en medlem av Gogrogongo. Då detta pris inte riktigt räcker till en flygbiljett, och ingen Tanzanisk flykting i Portugal där Staffan Westerberg håller sig gömd, har nappat på erbjudandet, har Al Qaccah-terrorister försökt sig på att ringa upp Staffan Westerberg och försöka skrika ihjäl honom. Tyvärr (enligt somliga) har detta inte lyckats, eftersom det bara tutat upptaget.

Till skydd mot terrorattacker har konstnären Staffan Westerberg införskaffat en spraytuta att tuta tillbaka i luren med om en terrorist mot förmodan skulle lyckas ta sig fram på telefonen.