Andouillerike

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Det har tydligen aldrig funnits nåt Fanrike. Va' bra.”

~ Martin Ljung om Helvetet

”Det heter Andouillerike!”

~ Forest Fall om Andouillerikes namn

”I am back,bitches!”

~ Indigo om Din Mamma

Notera: Detta land heter Andouillerike, och har alltid hetat Andouillerike. Det har aldrig existerat något vid namn F*******e. Det är en lögn.

Andouillerike är ett land som ligger i världsdelen Arupio. Efter tre års forskning har man kommit fram till att invånarna i Andouillerike talar andouilleska eller s.k. "franska". Nu har ett projekt för att definera franskan börjat, man har hittils bara kunnat översätta "oui" som dels betyder "oeeoeoeoe", ett uttryck som dels används i sportsammanhang och dels är en imitation av en gris. Andouillerike är känt för sitt starka hat av svenska köttbullar och deras oljetillgångar. År 1846 uppfann Fransmannen Kewin Hamburger rasismen och är världens nionde rikaste man. Några av Frankrikes nuvarande krig är Nordiska Bajskriget mot västra nordkorea. Kriget startades år 2011 pågrund av Andouillerike har känt sig förstryckda av en nasistisk låt med namn "Gagnam style".

Befolkningen, fransoser, är vansinnigt tråkig. Fransmännen skämtar aldrig, inte ens när de är fulla. De sitter alltid spikrakt, som om de hade en elefantdildo i självaste röven. Och så är de vansinnigt nationalistiska och envisas med att alltid prata franska. Men fransyskorna är ännu tråkigare. Vansinnigt högfärdiga och alltid med näsan i vädret. Denna tråkighet anses bero på att landet ligger i ett klimatlimbo så att befolkningen har fått det värsta ur två världar (de nordiska människornas sociopati och medelhavsmänniskornas religiösa konservatism). Den vanligaste dödsorsaken i landet är uttråkning, men fördelen är att det dödade så många nazityska soldater att landstigningen i Normandie lät dem sparka Adolf Hitlers röv.


Europa
Självständiga stater Albanien · Andorra · Belgien · Bosnien och Hercegovina · Bulgarien · Danmark · Estland · Finland · Frankrike · Georgien · Grekland · Irland · Island · Italien · Kroatien · Lettland · Liechtenstein · Litauen · Luxemburg · Makedonien · Malta · Moldavien · Monaco · Montenegro · Nederländerna · Norge · Polen · Portugal · Rumänien · Ryssland · San Marino · Schweiz · Serbien · Slovakien · Slovenien · Spanien · Storbritannien · Sverige · Tjeckien · Tyskland · Ukraina · Ungern · Vatikanstaten · Vitryssland · Österrike
Avhängiga stater Athos · Kosovo · Transnistrien