Antihol

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Antihol är en kommande dryck som uppfanns från en slump av Franska forskare från Frankrike när de sökte botemedel till svininfluensan. Antiholen innehåller ett negativt antal alkoholmolekyler, vilket leder till att alkoholhalten i kroppen jämnar ut sig, och kan till och med nå ett minusstadium.

Fördelar[redigera]

Känner du vid konsumtion av alkoholhaltiga drycker att du fått i dig lite för mycket så är det bara att du byter ut ett par-tre alkoholbaserade groggar till antiholbaserade. Detta komma garanterat att få dig upp på sadeln igen. En annan bra användning av antiholen är att den ger dig en negativ alkoholhalt, vilket kan utnyttjas av oroliga föräldrar som är rädd att deras barn ska förtära för mycket på kvällarna.

Nackdelar[redigera]

Det finns negativa sidor med intag av antihol, till exempel så tappar man all humor, ingen vill spela dart mot dig på pubarna då träffsäkerheten ökar. Det är även olagligt att köra bil medan du är påverkad av antihol då detta räknas som fusk och du kan belönas med en böter. Antihol är inget lösningmedel utan ett ingrodningsmedel, och får därför inte hällas i öppna sår eller ögon.

Marknaden[redigera]

Anledningen till att antiholen inte finns på marknaden ännu är för att forskarna har stött på problem med att försökskaninerna blir antiholister. Men de tror sig ha funnit ett sätt att kringa detta problem, Lösningen är ännu inte publicerad, men forskarna beskriver lösningen som "intelligente comme une maison".

Rykterna säger att det är så här en av de första antiholprodukterna kommer att se ut.

Ingehol.png