Användardiskussion:Suresh

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök


AWarn.gif   Varmt välkommen till Uncyclopedia på svenska, Suresh!

Hoppas att du kommer att trivas här. Börja gärna med nybörjarkursen, som gör det lätt att komma igång. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Psyklopedin. Om det du söker inte finns där, posta gärna dina frågor på forumet.

Sex saker att tänka på för nybörjare:

  • Mårdhet. Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte våga skriva. Skriv! Om du språkliga felen göra, eller glöms några uppgifterna det vara ingen storare problem. Tvådje rättar till sådant till tiden. Men kom ihåg att all er bas är tillhörande oss.
  • Utforska. Ta en titt i deltagarportalen – där finns det gott om matnyttiga länkar.
  • Läs. Fortsätt sedan gärna med att läsa evigheten och om wikietiketten.
  • Fråga. Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något – vi hjälper gärna till! Tveka inte att ta kontakt med en av våra faddrar.
  • Oneutralitet. Psyklopedins artiklar måste ha en massa tyckanden överallt, med personliga åsikter. Se Psyklopedin:Lägg in dina åsikter.
  • Signera. När du gör inlägg på diskussionssidor, signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde efter varandra – så här: ~~~~. Om du inte har en tildeknapp må det inte vara det lättaste sättet, men du kan lika gärna klicka på knappen Button sig.png.

Om du behöver hjälp, skrik HJÄLP! på din diskussionssida och ställ din fråga under. Än en gång, varmt välkommen!

Doont speek Sveedesh?

Smidde ( DiskussionBidrag ) 11 augusti 2007 kl. 19.01 (UTC)


Hej. Om min Mozart-artikel är så rolig kan du säkert komma med ngt roligt bidrag i stället för pedofila inslag. --YK 26 juni 2008 kl. 23.13 (UTC)

Jag tycker att [1] pedofila inslag är skitroliga. Undrar om, jag inte skall starta en lista: De 100 bästa anledningarna att välja en flickvän över 15 år. Mozart var dock ej pedofil, men han led av Tourettes. Det borde du FUCK få med SHIT någonstans --Suresh 26 juni 2008 kl. 23.40 (UTC)
Nej, du skall inte lägga in pedofila inslag. Du skall inte heller förolämpa Ykmail. Den här sajten skall vara rolig, inte vara ett klotterplank med obsceniteter. Och dessutom skall artiklarna hålla sig inom lagens råmärken, varav artikeln Neger är ett gränsfall som jag funderar på att radera rakt av. Om du inte kan vara rolig utan att vara direkt kränkande bör du kanske överväga om Psyklopedin är rätt forum för dig. Svinhund 1 november 2009 kl. 16.41 (UTC)
Nej psyklopedin är nog helt fel forum för mig. --Suresh 5 augusti 2010 kl. 19.36 (UTC)