Användare:9E2

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Jag är 9E2 från norska utgåvan, Ikkepedia, där jag är administratör. Mitt användarkonto här på Psyklopedin kommer att begränsa sig till att överföra svenskspråkiga artiklar från Ikkepedia. Vi får dem nämligen inn hela tida då och då, och eftersom vi inte godtar att inte e enda sida får stå på andra språk, om inte det finns särskilt skäl för detta, är det bättre att överföra det hit än att det går rätt i söppla.

Jag överför hela sidor om det inte finns någor svensk sida. Annars överför jag det jag kan och säljer resten på Tradera. Exempel inkluderar Ullared (hela) och Gävle (delar). E annor sida är för övrigt Utsikten scandinavian school, som jag överförde anonymt innan jag skapade mitt konto.

PS. Innan du eventuellt försöker »rätta« mitt språk med alla dessa konstiga a-ändelser och forntida femininumsformer, ska du veta att jag är medveten om att detta inte är standard svenska. Jag är inte någor kaffeälskande nollåtta, men tvärt om e chokladmjölkdrickande plus-fyrtiosjua, och här på berget skriver vi så (och Astrid Lindgren – ho skrev också sådana saker ibland). Du kan känna dig trygg på att jag inte skriver så här i artiklar, men jag kommer göra det i sammanfattningar och diskussioner. Det brukar vara kontroversiellt, så jag tänkte det var nödvändigt att säga.