Arnold Schwarzenegger

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Arnold Schwarzenegger (på svenska: Arnold Svartneger) föddes år 0 i en liten stad i kenya under namnet Judas Iskariot. Arnold liv räddades genom att han lades i en vasskorg vid en uttorkad flodbädd av sin mor som fruktade för sin sons liv när etniska minoriteter letade offerlamm.

Arnold (Judas) började sin karriär som rocksångare i bandet The Kristet Utseende vid 2 års ålder, vilket var en karriär han ägnade sig åt fram till 15 års ålder då han slog igenom som Jesus första halva lärjunge, en vändning i Arnolds (Judas) liv som var oerhört chockande då Arnold (Judas) hela sitt liv var gravt satanistisk. Han brukade ofta offra får och en och annan polack till Kurt Russels ära. Arnolds (Judas) karriär som Jesus lärjunge fortsatte 15 år, fram tills Arnolds (Judas) trettionde födelsedag då Arnold (Judas) behövde pengar till sin trettioårsfest och drog in det på att sälja Jesus som gigolo till landets härskare Mark Levengood, som tvingade Jesus att banda nya hitlåtar till sin egen show: Nytt på västfronten.

Dammsugarmärket[redigera]

Arnold Schwarznegger är ett kännt dammsugarmärke också. Det är väldigt populärt ut igenom Europa och Gobiöknen. Dammsugaren blev skapad av Rick Astley uder hans styrelse i den nynazistiska gruppen Socialdemokraterna år 1354. Dammsugaren var en riktig hit på marknaden och sålde 5 exemplar för £134 styck. I modernare tid så finns bara ett exemplar kvar av dessa dammsugare. Denna dammsugare kallas för Goatse tränaren 2001. Den används nu mera i OS för dopade när man värmer upp innan en runda goatse.

Meriter[redigera]

Meriter Senare i livet:

 • Startade Napoleonkriget genom att säga att fransoser har små penisar (detta resulterade senare i att Arnold och Frankrike blev rivaler i andra världskriget.).
 • Infiltrerat FBIs högkvarter under namnet Christopher A. Wray.
 • Skrivit låten "Hej Monika" tillsammans med Osama Bin Laden.
 • Bildat vänsterpartiet.
 • Ska ha fått HIV av Jesus, men inget är bevisat.
 • Planerat och utfört åtskilliga terrordåd i Afrika.
 • Uppfunnit Twitter.
 • Gjorde världens första bicicleta-mål tillsammans med Zlatan Ibrahimovic
 • Ledde fronterna under andra världskriget i förklädnaderna Stalin, Hitler, Mussolini och Winston Churchill.
 • arnold kan borsta tänderna på 47 sekunder.
 • Har klämt ut Mona Sahlin (detta avslöjades i en jättedramatisk scen där han säjer till en skadad och överstuphängande Mona: "I am your father, and i`ll be back!" efter att ha blivit en cyborg och genom att ha klätt ut sig till helrobot och infiltrerat köttärnarn, robotarnas bas för snowboarding, fått reda på hur "hjulet" fungerar.)
Bald-monkey.gif Den här artikeln verkar vara litet väl snaggad. Om kynnet faller på må läsaren lägga till tillägg som piffar upp innehållet.